Jump to content

freel

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by freel

  1. asa cum s-a mai zis, toti marii reporteri si am mai vazut si in comunicatele diicot, fac cretina confuzie intre hackeri si escrocii de pe net. nici baietii astia de la sri nu vb clar, le place sa zica hackeri+criminalitate informatica. si gata...au acoperit tot, i-au bagat pe toti in ceata. bine ca nu le face reclama si nu le da nickurile si forumul, desi poate baietii sunt capabili de ceva si ar merita reclama. in alte tari hackerii adevarati sunt recrutati iar inteligenta lor folosita in mod constructiv. la noi...toti sunt infractori, toata lumea se sperie de ei, desi pericolul cel mare vine de fapt de la aia de fura milioanele de euro din spitale. ...noi sa fim sanatosi. bafta!
  2. prietene.....imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat, dar sincer tu nu ai dat prea multe detalii. Un angajator are voie sa iti monitorizeze emailul de serviciu si nu e fapta penala....jurisprudenta se refera la cauze instrumentate de instante si nu de politie...plus mai multe. ia-o usor, incearca sa uiti pentru a nu-ti mai face atata rau singur. bafta!
  3. de spamat sau cu pass la ele?
  4. daca erau romani de-ai nostri, stau cam prost cu gramatica saracii de ei. mare deface mare, bre
  5. Odihneasca-se in pace. Frumos gest @311733 !
  6. sa intelegem ca sunteti unul si acelasi si ca ai postat cu ambele conturi?
  7. corect! de obicei iepurasii cad primii si de multe ori raman singurii prinsi de vanator. cei mari, continua distractia...deh. pe aia de au intrat in servere n-o sa-i gaseasca, nimeni, niciodata, cred...si tare mi-e ca si aia au fost tot un fel de iepurasi, pusi la munca, nu la topait din bancomat in bancomat.
  8. indiferent de cati au fost bagati in combinatia asta, e clar ca au for profesionisti. au ras 40 de milioane in cateva zile. poate ca au fost si romanasi de-ai nostri printre ei, daca tot se zice ca s-au scos bani si din Romania. interesant ramane insa de vazut cum au reusit ei sa intre in dbs procesatorilor...de-acolo a-inceput distractia. baietii nostri se chinuie cu pisicute, aia s-au dus direct la cascaval.
  9. cate? buget? cu pass la ele sau doar lista de spam. nu vezi ca daca nu zici ca lumea ce vrei nu te cauta nimeni?
  10. freel

    My Website

    hai sa te ajut cu parerea mea: site-ul tau e de ..... intelegi tu, nu vreau sa umplu forumul cu cuvinte staine de hacking. 1 1. ce cauti tu aici cu site-ul tau care nu are nicio legatura cu hackingul 2. domeniul e de 2 lei 3. nu va fi niciodata un brand "launpasdetine". ce-i asta? buticul din colt? 4. SEO nu exista 5. mai studiaza-ti concurenta, esti departe tareeeee 6. daca erai destept (-a) cereai frumos sfaturile unor profesionisti de pe aici. SEO-istii de aici sunt printre cei mai tari, mai viziteaza forumul si ai sa vezi 7. fa-ti reclama in alta parte. 8. hai pa!
  11. @banks e doar pentru cine stie @loading... mersi de ajutor.
  12. si bazele alea ce au? articolele de pe site sau emailurile extrase cu o jucarie de extractor? pune si tu informatii ca lumea, pret, ca sa stie lumea ce trebuie. e ilogic, ce negociezi daca nu ai zis ce ai si la ce bani?
  13. unul nou. acum merge, mass cu el. Il fac share cu voi, ca poate are cineva nevoie: 14.140.125.209. graba, ca s-ar putea sa pice si asta. bafta!
  14. suna interesant. cand zici locatie te referi la ce? siteuri dintr-o anumita tara unde e folosit mailul, tara furnizata la insciere sau ce anume? multumesc.
  15. felicitari. frumos. imi fac un cont si la tine. succes!
  16. salut, stiu ca sunt off topic. @securityfocus.eu e al tau site-ul? e chiar interesant si util. daca da, felicitari.
  17. salut, poti sa-mi dai mai multe detalii prin pm? mersi
×
×
  • Create New...