TestROOT. Posted August 29, 2012 Report Posted August 29, 2012 Caut un script asemanator TPU.ro , sub nici o forma WordPress modificat. - daca va oferiti sa-mi dati un link de download la un asemenea script, gratuit va multumesc! - scriptul sa aiba panou de control utilizator, panou control administrator - si sisteme intrebari - raspunsuri, restul voi face eu cand am ceva timp .- am cautat eu ceva dar am gasit doar script-uri ori foarte scumpe ori de tot cacatul.- negociem pretul pe privat , scriptul sa fie stabil , vreau doar "baza" , nu este nevoie de un design stralucit sau cine stie ce functii, pe viitor implementez eu cand am timp. Ideea este urmatoarea (pentru cine este interesat , caut si un colaborator) : un site in genul TPU.ro , cu intrebari si raspunsuri - poate nu va vine sa credeti, dar se fac bani FOARTE MULTI doar din reclame , tinand cont ca intra multi copii sub 14 ani pe astfel de site-uri vor da click pe orice reclama/recomandare le apare in fata.vom vinde VIP-uri , Membrii premium ce vor fi "insemnati" - intrebarile acestora vor fi in fata tuturor X ore, ma rog, sistemul asta il mai discutam. Oricum ideea este ca banii ii pot produce doar reclamele si sistemul asta - fara alte functii ce le vom implementa , etc. Il am in cap de cateva luni bune, dar nu am avut timpul necesar sa-l incep, acum am ceva timp liber si ma gandesc serios la el (si altele, cine este interesat PM).Are cineva un astfel de script ? (PM pentru a negocia pretul) Quote
andybellagta Posted August 29, 2012 Report Posted August 29, 2012 Ideea este urmatoarea (pentru cine este interesat , caut si un colaborator) : un site in genul TPU.ro , cu intrebari si raspunsuri - poate nu va vine sa credeti, dar se fac bani FOARTE MULTI doar din reclame , tinand cont ca intra multi copii sub 14 ani pe astfel de site-uri vor da click pe orice reclama/recomandare le apare in fata.vom vinde VIP-uri , Membrii premium ce vor fi "insemnati" - intrebarile acestora vor fi in fata tuturor X ore, ma rog, sistemul asta il mai discutam. Oricum ideea este ca banii ii pot produce doar reclamele si sistemul asta - fara alte functii ce le vom implementa , etc. Deja din ce ai zis aici , cineva iti poate fura planu`.PS: Copia nu are valoare. Quote
Brokerjoker Posted August 29, 2012 Report Posted August 29, 2012 (edited) Degeaba il fura daca nu il si aplica . Edited August 29, 2012 by Brokerjoker Quote
xVIRal Posted August 29, 2012 Report Posted August 29, 2012 TestROOT: ti-am dat un pm cu scriptu Quote
TestROOT. Posted August 30, 2012 Author Report Posted August 30, 2012 xVIRal , multumesc , aveam si eu ceva in genul ala daca mai are cineva sa - mi dea privat si negociem pretul Quote
Dyzziy Posted May 18, 2014 Report Posted May 18, 2014 Caut si eu un script pt cum este filelist Quote