Jump to content

xVIRal

Active Members
 • Posts

  243
 • Joined

 • Last visited

Reputation

19 Good

About xVIRal

 • Rank
  Registered user
  Newbie

Converted

 • Location
  /root/bnc/vuln.txt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Scuze ca ma bag peste topicul tau,dar legat de diplome. Oare daca o persoana isi face certificarea de la Zend,exista sansa sa fie angajat intr-o firma fara facultate? doar cu un portofoliu si diploma Zend?
 2. <?php if (isset($_POST['submit'])) { $rand = rand(1, 999); echo $rand; ?> <form action="test.php" method="POST"> <input type="submit" name="submit" value="Anyway"> </form>
 3. Muzica rock \m/.Intr-un timp aveam de gand sa imi formez o trupa de metalcore.
 4. Multumesc pentru sfaturi,am sa tin cont de ele
 5. Va multumesc mult pentru raspunsuri:)
 6. Multumesc pentru raspunsuri,am sa invat in continuare,mai am o singura intrebare dupa care se poate inchide thread-ul. Cam ce salar as avea daca as dobandi urmatoarele cunostinte: Python php-60% mysql-35% java:40% Am cunostinte medii si in Photoshop si video editing(After Effects,Sony Vegas,Cinema 4d,Blender 3d)
 7. Ok,sa zicem ca invat tot python-ul,si un portofoliu cu vreo 10-15 lucrari in el,am sanse sa ma angajeze doar pentru python? Am dat un search pe google si am vazut ca majoritatea locurilor de munca erau pentru php,c++,java,ruby etc.. Intrebarea este: Sa invat doar python-ul si sa ma axez doar pe ceea ce imi place Sau sa invat si php,java,c++ doar pentru ca asa cer firmele respective?
 8. Am inteles ca daca te prezinti la vreo firma fara diploma,te dau afara,netinand cont de portofoliu.
 9. Buna ziua,de vreo 2 saptamani m-am apucat sa invat python,am inceput sa lucrez acum la un joc RPG in pygame,mai am vreo 2 exemplare puse la portofoliu,este vorba despre un test cu niste intrebari,iar altul este un calculator facut in tkinter GUI,eu zic ca pentru inceput este ok. Exista posibilitatea sa gasesc un job pe domeniul asta fara studii superioare in programare?nu sunt pretentios la salar,atata timp cat lucrezi ce iti place,bani nu prea conteaza. M-am axat doar pe python deocamdata,am in gand sa incep php,java si mysql. Ca freelancer am incercat dar slabe sanse,incerc de vreo 4 zile sa prind un proiect dar degeaba..
 10. xVIRal

  Indrumare

  Buna seara,nustiu de unde sa incep.Vreau sa invat cateva limbaje de programare basics,dupa care sa pot lucra in domeniu. M-am gandit sa invat python-ul si dupa sa incep cu java,oare credeti ca o sa pot gasi un loc de munca tinand cont ca nu sunt din bucuresti.. Demult am tot spus ca vreau sa ma apuc de programare dar tot nu am ajuns la un punct comun,vreau sa stiu de la cei care lucreaza in domeniu,ce salari sunt?stiu ca asta depinde de experienta si de firma respectiva,oare daca as incepe dupa sa lucrez ca freelancer as castiga indestul incat sa ma ocup doar cu chestia asta? Cei care nu sunteti in domeniu,va rog nu criticati,astept niste sugesti de la cei care stiu cum sta treaba Mersi.
 11. Vezi ca nu e bine arhivat..nu ma lasa sa intru in txt
×
×
 • Create New...