Jump to content
CyberLeonard

Salut

Recommended Posts

...Ma numesc Sergio am varsta de 18 ani sunt din Targoviste dar momentan Italia,pasionat de calculatoare de la o varsta frageda, cunosc aceasta comunitate datorita unu-i amic de al meu, cunostiinte: nu pot zice ca am cunostiinte avansate ma consider in mediu dar important este ca exista motivatia si dorinta de a ma perfectiona in domeniu IT, evident nu sufar de respect si stima sau de varsta in fata altor persoane mai mici ba chiar am lucrat la anumite proiecte cu mici internauti cu varste cuprinse intre 14-18 ani care au dat un randament bun proiectelor si sunt in continuare deschis oricarui amicitii cu orice persoana fie ea experimentata sau non experimentata doar sa aive respectul si bunul simt cu el "Respecta si vei fi Respectat" si urasc oameni perversi si cei care si-au uitat egalitatea dintre oameni vorbind de multe ori de sus rog sa se abtina cei cu boala grandomaniei in rest respect comunitatea imi voi vedea de patratica mea fara sa deranjez pe nimeni si sper sa ma primiti cu bratele deschise...CIUS