Jump to content
sebywarlord

[SELL]Servere de linux aka Rooturi:)

Recommended Posts

Posted

Dupa cum spune si titlul , vand rooturi ,momentan am doar de scan

Pretul variaza in functie de preferintele voastre

La userii cu vechime trimit primul

Accept plata prin PayPal

Pentru a discuta trimiteti un PM,va dau id-ul si vorbim mai multe

PS:Nu dau gratis,asa ca va rog eu nu trimiteti PM ca ati vrea o mostra sau vrajeli de genul,ca nu cumparati coca sa primiti mostre sau linii gratis!

Multumesc!

Posted

Am cumparat de la el acum cateva zile un root ,nu spun pretul ,spun doar ca a fost ieftin ,si totul a decurs bine, mi-a dat teamviewer la root ,sa ma conving ,am trimis eu banii primul si mi-a trimis acelasi root pe care mi l-a aratat imediat dupa ce a primit banii

Baiat de incredere!

Posted

Vreau o mostra, un gram daca se poate :))

Leaving the jokes aside, just out of curiosity, sunt random din toata lumea? sau e o tara anume targeted in scanarile tale? sau o anumita clasa de ipuri...? Ar trebui sa ii intereseze pe cumparatori astea, poti face muuulte chestii cu un root, si u know... :)

Posted
e kinder, ori adult fara munca , ca multi altii , sper din tot sufletu sa nu vinzi intr-o buna zi celor de la diicot. fiinca la puscarie e foarte foarte greu, spor

Si eu sincer sper, ca intr-o buna zi sa dispareti de pe acest forum, voi astia atotstiutori.

Posted

Sunt random ,scanez cu 4 rooturi pe anumite clase de ip:) ./auto 204 exemplu:)

@sorinika

vezi-ti de treaba ta,esti si tu un amarat care te-ai inregistrat pe rst sa comentezi de altii?

Canta la alta masa ;) si lasa-ma pe mine inpace sa-mi fac bani de bomboane ,daca tot is kinder