Jump to content

sTrEs

Active Members
  • Posts

    289
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sTrEs

  1. Mersi pentru up. Nu am ce explicatii sa iti dau tie, nu ne tragem de sireturi, nu suntem de aceiasi varsta si nici nu cred ca stii sau esti capabil sa faci altceva in afara de reply-uri fara rost. Te salut si seara frumoasa.
  2. Caut programator care sa adapteze din perl scanner-ul acesta http://sendspace.com/muievoua.zip in python , cu multithreading, dar care sa nu foloseasca multa memorie sau sa incarce memoria asa cum fac majoritatea. Acest script este destinat scopurilor personale, educaționale și învățării testării etice de hacking / penetrare. Este o infracțiune de a folosi acest script în alta rețea sau dispozitiv.
  3. Cumpar cont cu 5000 prieteni romani!
  4. Cumpar Pagina de fb straina , ma intereseaza vechimea, nu neaparat like-uri sau numarul de urmaritori.
  5. sTrEs

    iPhone 8

    Te inseli, am un X si un iPhone 8 Plus, il bate la curu gol 8 Plus-ul, mult mai rapid in aplicatii , bateria tine mult mai mult, singurul inconvenient pentru mine este marimea!
  6. Cumpar Pagina de fb straina , ma intereseaza vechimea, nu neaparat like-uri sau numarul de urmaritori.
  7. close and delete.
  8. Poate vroia sa isi ia casa omu' si avea nevoie de bill proof )
  9. Doresc si eu Australia si Canada, doresc anumite domenii doar si cer proba. Daca esti interesat, astept un mesaj privat.
  10. sTrEs

    Cumpar WMZ

    iti recomand cu caldura localbitcoin -> google it. ceva serios si maxim de safe.
  11. Mail-urile sa fie din db-uri, pentru orice fel de oferta va rog pm.
  12. shell-uri numai e nevoie, db-uri inca da. UP
  13. sTrEs

    Emailuri Free

    De Australia sau Canada am si eu nevoie, mersi.
  14. Cumpar urmatoarele in cantitati cat mai mari: Adrese de email AU/CA/DK/DE/AT provenite din db-uri (nu extractore) si shell-uri.
  15. Chiar deloc, daca te-ai fi uitat in toata lista mea de posturi, nu am un post aiurea. Nu imi mergea link-ul mai devreme neam, o fi de la IPS, ma scuzi. Later Edit: E bindat de dracii il ia si vad ca nici nu ruleaza.
  16. Asta am facut, am un rat fud dar nu este bindat si in mare merge si foarte prost. Unde as putea gasi si eu pe cineva sa imi faca acel stealer sau trojan (backdoor+stealer+etc) bindat cu un document pdf, ai idee ? Multumesc frumos.
  17. Am inteles, va multumesc mult pentru info. Rog un admin sa mute thread-ul la cosul de gunoi. Pana atunci va m-ai pun o intrebare: Tot trebuie sa imi iau gandul momentan pentru pdf exploit, un java dive in tot la scorul asta se ridica ? Later edit: Practic nu iit dadea pdf exploit-ul , iti facea client-ul pdf, atata tot.. nu pot sa iti zic forum-ul din cauza ca as face reclama si stiu ca e interzis.
×
×
  • Create New...