Guest Kovalski Posted September 7, 2012 Report Posted September 7, 2012 Sa mor daca va inteleg, votati bre acolo ce va place si gata... multe comentarii fara nici un rost.De aceea a facut Nytro acel poll, ca lumea sa voteze prin intermediul lui.
ForTestingPurposes Posted September 7, 2012 Report Posted September 7, 2012 De aceea s-a inventat si Add Reply >< sa spunem ca mata chiar e grasa
Guest Kovalski Posted September 7, 2012 Report Posted September 7, 2012 ^ ia sa te vad ce mai ciripesti tu acum.
pinguinulturbat Posted September 7, 2012 Report Posted September 7, 2012 Fara suparare de ce nu ati pus si bannerul meu , sunt frumoase toate dar 3 si 13 surprind esenta RST-ului.
Nytro Posted September 7, 2012 Author Report Posted September 7, 2012 Pentru ca nu o sa fie pe RST, in banner, poza cu cine stie ce boschetar de pe aici.
DiP Posted September 7, 2012 Report Posted September 7, 2012 Eu ma gandeam ca poate ne-ar trebui si un obiect care sa ne reprezinte.Cum aia de la anonymous sunt asociati mastilor sau cum sherlock holmes este cunoscut folosind o pipa sau Dr.House cu toiagul etc.
Guest Kovalski Posted September 7, 2012 Report Posted September 7, 2012 Noi suntem recunoscuti dupa "mata-i grasa"
m1dst1k Posted September 7, 2012 Report Posted September 7, 2012 @ DiP tu te referi la faptul ca , comunitatea are nevoie de un LOGO
wtf_temp Posted September 7, 2012 Report Posted September 7, 2012 Am votat pentru nr 7.Mi se pare cel mai potrivit.
me.mello Posted September 8, 2012 Report Posted September 8, 2012 Parerea mea este 2 are si cod ASM daca vad eu bine, culorile drapelului nu ar strica sa ne facem si noi auziti, insa ii lipseste fontul lui 11(zic eu, pentru romanian security team) si slogan nou, si in spatele codului backround-ul lui 3(army style) fara stema rst din centru.Ma bucur ca cineva m-a auzit despre cod, cred...Cat despre bannerul albastru, nu am nimic impotriva, insa ar fi super ok daca ti-ar arata acel banner in cazul in care isi schimba fiecare tema forumului.Oricum optez pentru 2!!
bt.ionut Posted September 9, 2012 Report Posted September 9, 2012 Toate's de Merg pe 3, mi se pare cel mai bun.
Guest Kovalski Posted September 9, 2012 Report Posted September 9, 2012 (edited) ^te-n pula mea da-i si tu un ctrl+shift+f5 si o sa vezi ca la schimbat deja.cei care au chrome, shift+f5cei care au mozila ctrl+shift+f5closed. Edited September 9, 2012 by ps-axl