Marius3D Posted September 13, 2012 Report Posted September 13, 2012 Salutare, am si eu nevoie de cateva conturi pe okazii, cu tot cu mail daca se poate de preferat de la 10 calificative in sus .Lasati replay sau PM pentru a ne intelege.Platesc paypal.
tornada Posted September 13, 2012 Report Posted September 13, 2012 Salutare, am si eu nevoie de cateva conturi pe okazii, cu tot cu mail daca se poate de preferat de la 10 calificative in sus .Lasati replay sau PM pentru a ne intelege.Platesc paypal.Exista topic special pentru vanzari,cumparari!ON: am 200 de conturi,nu stiu cat calificative si etc....fa-mi un pret prin pm pentru toate! (banii ii vreau transfer postal) si discutam;)
Mircea88 Posted September 13, 2012 Report Posted September 13, 2012 Parca nu se incuraja frauda, inselaciunile, "tepele".
master_gy Posted September 14, 2012 Report Posted September 14, 2012 Moderatorii ar trebui sa stearga topicul asta, poate chiar sanctionarea celor 2 useri de mai sus, presimt ca se pregatesc cateva tepe pe okazii. In principiu forumul asta ar trebui sa fie oarecum pentru preventie. Gresesc?