sQuiz Posted September 15, 2012 Report Posted September 15, 2012 Salut,pot afla cand a fost ultima data un ID de messenger online?..Nu prea am auzit de asa ceva dar sunt curios daca se poate.. Quote
adonisslanic Posted September 15, 2012 Report Posted September 15, 2012 Pidgin are un plugin pentru asa ceva, dar trebuie sa stai logged in si tu...Last seen se numeste parca, din Pidgin Plugin Pack... Go and get it :3 Quote
totti93 Posted September 15, 2012 Report Posted September 15, 2012 Se poate realiza un script folosind API-urile de la un checker online combinat cu cron sau orice alt sistem similar. Quote
wildchild Posted September 15, 2012 Report Posted September 15, 2012 Si trillian pro poate contoriza, daca esti online sau invisible parca. Quote
mihai_tgv Posted September 15, 2012 Report Posted September 15, 2012 Yahoo Tracker - Yahoo Messenger Invisible Status | MySpyTool.com.Nu poti vedea decat in ultimele 24 de ore.Trbuie sa dai un check la fiecare 24 de ore,altfel serviciul se dezactiveaza.Isi face treaba in mare parte,chiar daca mai da si unele rateuri.Spre exemplu iti scrie ca ID-ul repectiv a fost online in urma cu 10 min si in urma cu 50 si in rest offline.S-ar putea sa fi fost online in toate cele 40 de min.Mi s-a mai intamplat.Asta e singurul pe care il stiu:) Quote