crazywolf Posted September 15, 2012 Report Posted September 15, 2012 1.Intri pe site-ul Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii2.Sa zicem ca vrei sa cumperi un domeniu,click pe Domenii>Inregistrare domenii3.Scrieti numele domeniului . extensia spre exemplu rstcenter.eu [ .eu costa 0,99 euro ].4.Apoi o sa va apara ceva Nameserverele si bifati de mai sus Administrare DNS (GRATUIT!) Redirectionare Email (GRATUIT!)5.Dati click pe "Adauga cos"6.La Cod Discount scrieti GLORYOUS7.Dati si voi next next pe acolo Cod Discount: GLORYOUSCupon reducere 10% DespreGazduire : GLORYOUS Quote
StrXt Posted September 15, 2012 Report Posted September 15, 2012 (edited) Tags: cod, reducere, discount, cupon, gloryousCupon Reducere Discount DespreGazduirePoate cineva nu vrea sa citeasca tot asa ca am scris de 2 ori pentru ca unii nu stiu ce e acelasi lucru.Stai linistit, eu sunt de partea ta Good boy wolfy, multumim de pont Edited September 15, 2012 by StrXt Quote
crazywolf Posted September 15, 2012 Author Report Posted September 15, 2012 Poate cineva nu vrea sa citeasca tot asa ca am scris de 2 ori pentru ca unii nu stiu ce e acelasi lucru. Quote