verde_888 Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 Puse tutoriale cu confirmare ca s-a citit. Asa nu vor mai aparea intrebari ciudate si posturi ciudate. Macar nu o sa poata zice nimeni ca nu a avut de unde sa stie. Se aplica celor care isi fac cont nou pina la xx postari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
co4ie Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 @Wubi: Se poate mari putin numarul de moderatori sau sa fie 2-3 care sa se ocupe numai de acea categorie (la capitolul moderare)! eu totusi cred ca spam-ul si trolling-ul nu va disparea ci doar se va imparti in mai multe zone! Libertatea de exprimare pe forum si dorinta unora de a comenta in orice thread (mai ales ca nu patesc nimic daca o fac) duc la haos ... noi zicem ca e "controlat" dar nu e si dovada stau mii de thread-uri deschise aiurea si alte zeci de pagini pline cu reply-uri care tot ce fac e sa aglomereze baza de date! [am zis si continui sa sustin ideea ca pe un forum cu si despre securitate in domeniu IT&C nu are ce cauta un thread ca "Off-topic" (ce pula mea e "off topic" in it??)]Aplicarea sanctiunilor la sange (2*warn=ban permanent) e cel mai simplu mod de a tine sub control pustii cu exces de testosteron ... Eu as prefera sa fie cativa oameni cu care sa ai ce discuta si sa poti lega 2 fraze decat cateva mii cu servere de metin si booti pe irc !Ca idee ... NoobZone e acceptabil ca nume.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...