verde_888 Posted September 17, 2012 Report Posted September 17, 2012 Puse tutoriale cu confirmare ca s-a citit. Asa nu vor mai aparea intrebari ciudate si posturi ciudate. Macar nu o sa poata zice nimeni ca nu a avut de unde sa stie. Se aplica celor care isi fac cont nou pina la xx postari. Quote
co4ie Posted September 17, 2012 Report Posted September 17, 2012 @Wubi: Se poate mari putin numarul de moderatori sau sa fie 2-3 care sa se ocupe numai de acea categorie (la capitolul moderare)! eu totusi cred ca spam-ul si trolling-ul nu va disparea ci doar se va imparti in mai multe zone! Libertatea de exprimare pe forum si dorinta unora de a comenta in orice thread (mai ales ca nu patesc nimic daca o fac) duc la haos ... noi zicem ca e "controlat" dar nu e si dovada stau mii de thread-uri deschise aiurea si alte zeci de pagini pline cu reply-uri care tot ce fac e sa aglomereze baza de date! [am zis si continui sa sustin ideea ca pe un forum cu si despre securitate in domeniu IT&C nu are ce cauta un thread ca "Off-topic" (ce pula mea e "off topic" in it??)]Aplicarea sanctiunilor la sange (2*warn=ban permanent) e cel mai simplu mod de a tine sub control pustii cu exces de testosteron ... Eu as prefera sa fie cativa oameni cu care sa ai ce discuta si sa poti lega 2 fraze decat cateva mii cu servere de metin si booti pe irc !Ca idee ... NoobZone e acceptabil ca nume.. Quote