Jump to content
!_30

Minesweeper

Recommended Posts

Mi-a trecut prin cap sa fac un fel de minesweeper , pe care cred ca multi il cunoasteti ( doar ca la asta nu se mai poate trisa ca in cel din Windows ).

Pe scurt incearca sa fie o copie interactiva a joculetului Minesweeper din Windows , aratand in felul urmator :

965310f535b6d6a027748e38d9c60ae7.jpeg

Pentru cei care nu si-au varat niciodata degetele prin acest joc , totul este destul de simplu . Avand dat un ecran de 9*9 ( linii/coloane ) , iar prin dedesupturi 10 bombe ( generate de fiecare data aleator ) , aveti sarcina sa le descoperiti astfel incat la sfarsitul jocului bombele sa fie "insemnate" , iar restul sa fie "golit".Insemnarea bombelor se face cu un stegulet , prin click dreapta.In caz ca nu suntem siguri ca acolo ar fi bomba , printr-un alt click dreapta pe steguletul deja pus il inlaturam . Atentie , daca apasam pe caseta , iar acolo este bomba , am pierdut.

Fata de cel de la Microsoft , mai cuprinde si un sistem : Pauza/Pornire . In caz ca ne plictisim putem sa oprim jocul ( in acelasi timp si timpul ) , si sa repornim cand dorim . Deasemenea cuprinde si o truc solutie , pentru a vizualiza bombele ,unde au fost plasate , dar in cazul folosirii , jocul curent se anuleaza.

Download : Minesweeper .

PONT : Are o mica diferenta fata de cel din Windows.Atunci cand apesi in "gol" , nu desface complet toata portiunea goala . Practic colturile ( pe diagonala ) , raman nedesfacute , dar trebuie sa retinem ca acestea pot cuprinde numai numere , deci e sigur sa apasam pe ele pentru a "rezolva" jocul.In acest fel utilizatorul mai are o "tema" in plus de gandire . Cu acest pont , oricine poate rezolva joculetul daca stie regule Minesweeper.

Sper sa-l gasiti util. 8)

Link to comment
Share on other sites

Vezi numai sa nu te dea in judecata pentru ca le-ai folosit numele, cred ca ii inregistrat de Microsoft :P. Mai bine pune-i un nume original si romanesc... parerea mea :lol:

tu crezi ca jocul asta o sa ajunga pana la ei?

jocul ala are copyright? [minesweeper originalul]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...