Jump to content

bai3tzash

Active Members
  • Posts

    62
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bai3tzash

  1. Asta e pe moment. Cam pana in 2015 toata lumea o sa treaca pe Windows 7. E inca frica de necunoscut, plus ca inca nu toata lumea are PC-uri performante de W7. Totul e din ce in ce mai ieftin, plus ca incet-incet o sa fie limitari pentru XP. Daca ar face limitari la Office pentru XP, ar trece lumea si mai rapid.
  2. Asa am patit si eu. Le-au transformat pe toate in premium. Avantajul la astea premium de tip gratuit, cred ca e ca poti uploada fisiere mai mari si ai manager de fisiere. In rest, daca nu bagi bani, degeaba.
  3. Daca nici playback nu sunt in stare sa faca, atunci vai de p**a lor. Nu stiu, nu am urmarit, dar probabil tot ce s-a cantat a fost cu pozitiv, sau in cel mai extrem caz, negativ cu voci de fundal ca sa nu se mire lumea cat de prost canta in realitate. Sa ingane si ei dupa vocile de fundal
  4. Probabil vor fi si telefoane la oferta, cu clauze speciale de reziliere pentru contractele respective. Sigur legea nu spune in totalitate ca toate contractele pot fi reziliate oricand. Sunt mentiuni exacte, ce si cum.
  5. Lady Gaga nici machiata nu-i faina... Nu stiu de unde atata frenezie dupa Gaga asta. Macar daca ar avea melodii bune. In afara de maimutarelile si costumatiile de tip circ, nimic deosebit.
  6. Daca in lege scrie clar ca si FACILITAREA este ilegala, deci filelist e ilegal. Daca nu stiti ce inseamna facilitare, dati pe google . Ca sa facem o analogie: Intermediarul de droguri face ceva ilegal? Ca doar nu el le produce si nici nu el le cumpara. El doar faciliteaza vanzarea. Asta e o analogie logica si de bun-simt. Dar legea nu e neaparat sa fie la fel si in cazul drogurilor sau al pirateriei.
  7. Da, pe atunci inca se gandeau care mort e mai bun pentru sezonul final
  8. Piata pe care vor o cota cat mai mare, e cea a utilizatorului obisnuit. Restul e nesemnificativ. Atata vreme cat Windows-ul e cel mai simplu de utilizat si se si pirateaza in draci, ramane primul si cu o cota mare. E vorba aia din reclama: "De ce sa te legi la cap daca nu e nevoie?" Eu, ca simplu utilizator, o sa raman pe Windows fiindca sa recunoastem, ei sunt centrul si restul graviteaza in jurul lor. De ce sa trec pe alt SO daca am tot ce vreau pe Windows?
  9. Mai degraba prostie pentru fotbal. Cat de prost sa fii sa faci asta? Uitati, atata de prost! Ar trebui sa se faca o analiza psihologica a lui ala ca sa stim si noi care sunt semnele care duc la a fi atat de prost.
  10. In Harghita nu este semnal decat in Miercurea-Ciuc
  11. Probabil ii impinge SUA de la spate, ca altfel stateau politistii nostri de sase la hacerii astia
  12. Hai, marilor critici de muzica, sa va vad ce ati compus voi... In afara de vreo 3-4-5 interpreti care s-a vazut ca nu le au cu live-ul, in rest chiar au fost melodii destul de bune. Cea de pe primul loc e printre ele.
  13. Nu cred ca e posibil. Sunt 15 laturi, deci numar impar. Ca sa intri, trebuie sa si iesi, deci trebuie numar par. Poate sunt altele regulile.
  14. Algoritm de generare de coduri... Eu cred ca totul e la plezneala. Pur si simplu se genereaza un cod de atatea cifre pe care il trimite in serverele lor, care or fi Orange, Vodafone, etc, ca sa stie ca atunci cand cineva baga codul ala, serverele lor sa-ti transmita X credit. Un random de atatea cifre, au in vedere sa nu mai fie altul la fel, si se transmite valoarea specifica acelui random. Deci pana in momentul in care operatorul face operatiunea, acel numar nu exista la ei in baza de data, deci poti tu sa generezi cate coduri vrei, daca la ei nu exista, degeaba.
  15. Un administrator bun, destept isi va da seama cine fura la "masuratoare". Daca nu stiati, exista si un apometru care masoara toata apa folosita de tot blocul. Ce e in plus folosita, se considera pierderi si e impartit pe fiecare apartament. Deci o parte oricum o platiti. Dar nu asta e ideea. Administratorul, daca e destept si vrea sa fie , va verifica facturile de lunile trecute si cine are cea mai mare scadere, deci cel mai mic consum pe luna, asa dintr-o data, poate fi luat la ochi. Asa ca, fiti mai destept ca el si folositi smecheria asta cu cap. Nu cu nesimtire.
  16. Nu stiu asa e programul sau o omitere in programare: Iar dupa ce apas pe liniile alea apare o noua fereastra: Asa e si la meniul Help. Insa nu cred ca deranjeaza pe nimeni, doar pe tine daca esti perfectionist .
  17. Ca in orice domeniu: putini ajung in varful muntelui, iar ceilalti doar imita pasii lasati de primii. Doar ca ei au dansat balet, iar imitatorii danseaza pe manele aceeasi pasi.
  18. Asta am folosit la telefoanele publice cand erau pe monede. Nu neaparat ca vorbeam, dar scoteam banii din el
  19. Familie, gratare, aer liber in principiu.
  20. Saiba ma, cum dracu' sa bagi un surub?!?? Unii vad ca nu prea stiu ce e ala surub. Asta e surub http://www.suruburi-import.com/images/Surub%20cu%20cap%20rotund%20si%20gat%20patrat%20DIN%20603-48.jpg
  21. XP e simplu si la obiect. Vista mi se pare bun doar pentru cei de genul "UAAAU ce grafica are, ce frunos, ce fain se misca!". Pana nu vine ceva ce sa chiar merite schimbarea, nu doar pe partea grafica, raman la XP. La o adica sunt destul pack-uri sa-ti transformi XP-ul, sa arate cum vrei tu.
  22. Am patit si eu asa si am bagat un live cd ubuntu si mi le-am sters, dar probabil sunt si rezolvari mai usoare.
×
×
  • Create New...