Jump to content

Renegade

Active Members
  • Posts

    774
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Renegade last won the day on May 24 2014

Renegade had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Renegade's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

23

Reputation

  1. multumesc.sincer cautasem in graba de pe telefon si nu il vazusem.si am zis sa intreb aici pana vin acasa sa caut din nou.
  2. are cineva cartea Mein Kampf scrisa de Adolf Hitler in format .pdf (in limba romana) ? Multumesc anticipat
  3. am pus pe 40Mhz deoarece altfel in status nu arata mai mult de 140mbps iar legat de alte routere in zona am setat diverse canale (deoarece majoritatea au setat 1,6,11) eu am ales 13 iar distanta este de 1 metru intre router si laptop.
  4. pe accelasi router cu acelasi laptop prin cablu sare peste 960 mb/s in test (legat de router indeplineste cerintele,vezi specificatiile).
  5. pentru inceput se dau urmatoarele componente: -internet RDS Fiber1000 -router RT-N56U -placa wifi Intel Centrino Wireless-N 2330 la status apare 300mb dar la un test pe site RDS nu sare de 100mb (prin cablu sare de 960).acum intrebarea mea este:care este problema de nu trece de 100mb/s (am incercat si cu alt laptop capabil wireless N si face la fel).Am pus si ultimul driver,am cautat si in proprietati la Device manager,am pus pe High Performance si laptopul in incarcator,nu doar bateria si tot asa.Testat pe Windows 7,8 si 8.1 Multumesc anticipat
  6. apare doar adresa MAC,o sa incerc si cu wifi activat (momentan sunt pe 3G)
  7. exista vreun program cu care sa pot vedea ce tip de standarde suporta placa wifi a unui telefon mobil cu Android (b,g,n,a,ac) ?Stiu ca pot vedea pe gsmarena dar vroiam sa vad direct din telefon.Sunt patit cu rezolutiile in specificatii pe site oficial era trecut una si CPU-Z zicea alta (si a avut dreptate)
  8. Apasa pe rotita de setari de pe ecran (este situata sus) si seteaza locatia din butonul "Stocare".
  9. va multumesc tuturor dar am rezolvat intre timp aici Decodare telefoane pe IMEI (sper sa nu se considere reclama) cu 25 RON
  10. as vrea sa decodez telefonul LG L7 (P700) prin IMEI si as vrea sa imi recomandati un site serios in acest domeniu Multumesc anticipat
  11. eu unul sunt deacord cu posturile dar nu si cu tutorialele (poate gasiti alt criteriu).oricum se va face post hunting si chiar nu cred ca ar trebui sa fim bombardati si cu totoriale (spun asta pentru presimt ca vor fi doar copy-paste si calitate slaba).si inca ceva,daca schimbati numele sa fie unul nou si nu unul care a mai fost folosit.
  12. iar la Save as Type selectezi All Files
  13. probabil se refera la portul PS/2 (nu ii functioneaza mose-ul)
×
×
  • Create New...