Jump to content
MaHaReT

Tulcean prins [scam , lol]

Recommended Posts

Hacker tulcean trimis in judecata.

Joi, 10 Mai 2007

Lucratorii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Tulcea au dat o noua lovitura hackerilor tulceni.

Un elev de liceu in varsta de 17 ani, Catalin G., a fost prins in flagrant si apoi trimis in judecata in baza rechizitoriului incheiat pe 25 aprilie, pentru savarsirea infractiunilor de acces ilegal la un sistem informatic, interceptare ilegala a unei transmisii de date informatice si alterarea integritatii datelor informatice, fapte prevazute si pedepsite de Legea 161/ 2003 privind prevenirea si combaterea criminalitatii informatice. Liceanul a clonat mai multe site-uri comerciale, printre care eBay si Morgan Chase, cu scopul de a obtine parole si datele de pe cartile de credit. Lucratorii de la Serviciul de Combatere a Criminalitatii Organizate Tulcea spun ca tanarul a postat in mod neautorizat pe un spatiu gratuit al unui site romanesc pagini contrafacute si a spart un server din Tulcea incercand in mod fraudulos sa obtina nume de utilizatori si parole ale cartilor de credit.

Interesant este faptul ca procurorii Biroului Teritorial Tulcea al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism au tinut la secret acest caz, poate si dupa ce s-au fript cu un alt rechizitoriu privind astfel de infractiuni ce a fost returnat de Tribunalul Tulcea.

In alta ordine de idei, se pare ca Tulcea a capatat un oarece renume de fruntas la capitolul infractiuni electronice si mai comic este faptul ca activitatile unor tineri sunt arhicunoscute in oras, existand chiar si unele intreceri pe ramura, daca se poate spune asa…

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...