bc-vnt Posted September 16, 2012 Report Posted September 16, 2012 Nu stiam exact unde sa il postez asa ca l-am pus aici , imi cer scuze daca este locatia gresita . EASEUS Partition Master Professional Edition 9.1 cu CD de recuperare Linux este o solutie COMPLETA de partitionare si administrare a hard disk-ului. Va permite sa extindeti partitia, in special partitia sistemului, sa rezolvati problema spatiului prea mic de pe hard disk, sa administrati usor spatiul discului în tabelul (GPT) de partitionare MBR si GUID pentru Windows 2000/ XP/ Vista/ Windows 7 (atat pe 32 de biti cat si pe 64).Puteti obtine acest program GRATUIT printr-o promotie speciala.Cele mai cunoscute functii de administrat hard disk-ul vin înglobate de o puternica protectie a datelor incluzand: Partition Manager, Disk & Partition Copy Wizard si Partition Recovery Wizard. Mai mult, puteti crea CD/DVD-uri butabile pentru cazul în care sistemul de butare cedeaza.Caracteristici noi: Uneste doua partitii intr-una singura. Suport pentru linia de comanda si rularea de fisiere de tip batch fara ca programul in sine sa fie activ Suport pentru discuri dinamice – redimensionare, copiere, convertirea discurilor dinamice Repararea volumelor RAID-5 Stergerea datelor din spatiul nealocat Suport pana la 2 TB pentru partitionare pe MBR si 4 TB pe GPT.Este dupa parerea mea cel mai bun program de acest tip, si dat fiind faptul ca este ultima versiune, vi-l recomand!Pentru a obtine licenta GRATUITA accesati site-ul promotional de mai jos:Giveaway of the Day in Romanian – Easeus Partition Master Pro 9.1.1Inca 22 H , pana la terminarea licentelor FREE , Enjoy !!! Quote
Active Members Fi8sVrs Posted September 16, 2012 Active Members Report Posted September 16, 2012 e Stuff tools Quote
metoo Posted September 16, 2012 Report Posted September 16, 2012 asa e cand dai ban si nu iei calmante. Quote