raze Posted September 20, 2012 Report Posted September 20, 2012 Stiu ca nu prea are legatura cu forumul intrebarea pe care o voi pune. Stie cineva daca la cursurile oferite de Fundatia Dan Voiculescu , se poate inscrie orice elev ? Sau trebuie sa fie neaparat olimpic.. Ca nu am inteles nimica de pe forumuri si de pe site Quote
Guest Kovalski Posted September 21, 2012 Report Posted September 21, 2012 Eu cred ca DA!Deci raspunsul meu final este NU! Quote
fulminator Posted September 21, 2012 Report Posted September 21, 2012 Mai multe detalii despre selec?ie pute?i ob?ine la num?rul de telefon 031.425.58.82 sau la adresa de e-mail inscrieri@fundatiadanvoiculescu.ro.Ai emotii sa vb la telefon? Cursurile incep pe 3 oct, grabeste-te. Quote
raze Posted September 21, 2012 Author Report Posted September 21, 2012 da , da scria ca primesc numai olimpici sau ceva gen.. Quote
TheTime Posted September 21, 2012 Report Posted September 21, 2012 Poti sa aplici oricine ai fi. Pana la urma dosarul tau tot va fi vazut de cineva, dar daca nu ai ceva acolo care sa impresioneze, nu vei fi selectat.Ai ce-ti trebuie ca sa fii vazut ca un elitist la o varsta frageda? Potentialul la elevi este vazut fie in rezultatele de la concursuri si olimpiade, fie in implicarea in anumite proiecte non-profit sau de voluntariat. Daca nu ai asa ceva, nu prea are rost sa aplici. Copii care nu reusesc sa se evidentieze sunt destui. Quote