alien Posted September 24, 2012 Report Posted September 24, 2012 OPSEC for HackersA gentle introduction to keeping your mouth shut.OPSEC for hackersThe 10 Hacking Commandments1. Never reveal you operational details2. Never reveal your plans3. Never trust anyone4. Never confuse recreation and hacking5. Never operate from your own house6. Be proactively paranoid, it doesn't retroactively7. Keep personal life and hacking separated8. Keep you personal environment contraband free9. Don't talk to the police10. Don't give anyone power over you Quote
adonisslanic Posted September 26, 2012 Report Posted September 26, 2012 Topic reviving ftw!(merita topicul asta) Quote
random Posted September 26, 2012 Report Posted September 26, 2012 Nu putea sa activeze si ala download-ul...http://www.girlshare.ro/31775687.9 Quote
Guest Kovalski Posted September 26, 2012 Report Posted September 26, 2012 Parca hackerii astia sunt un fel de comando de guerilla ceva...Auzi ia, tre sa se ghideze dupa reguli, il si vad pe nepotu` Gigi cum se ghideaza el dupa astfel de reguli atunci cand nu joaca Metin 8. Quote
adonisslanic Posted September 26, 2012 Report Posted September 26, 2012 @ps-axl tu le-ai luat drept reguli, eu cred ca ar trebui luate drept sfaturi. Chill :3 Quote
random Posted September 26, 2012 Report Posted September 26, 2012 ^^ Comentariul tau e useless. Nici nu imi vine sa cred ca ai 25 de ani.Sunt niste reguli chiar demne de luat in seama.Prima data cand faci ceva "maret" vrei sa-l imparti cu lumea ca sa stie si ei ce ub3r l33t esti, sa-ti hranesti ego-ul. Quote
Guest Kovalski Posted September 26, 2012 Report Posted September 26, 2012 ^Prietene, astea sunt lucruri destul de logice care sunt aplicate in viata de zi cu zi de catre orice persoana cu un IQ mai mare decat numarul la pantofi.Topicul face referire fix la hackeri, ideea in sine este buna, nu am negat asta, dar cand vad cam ce persoane ne inconjoara pe aici... ajung la concluzia ca este inutil sa incerci sa destepti o natie de metinari si manelari. Quote
random Posted September 26, 2012 Report Posted September 26, 2012 Nu conteaza IQ. Desi ma consider o persoana destul de inteligenta am facut si eu unele greseli care sunt expuse acolo. Tendinta umana de a da bine in fata semenilor sai este coplesitoare uneori. Stii cum e viata iti da testul apoi iti preda lectia, informatiile prezentate servesc ca un memo asupra realitatii.Oricum informatiile prezentate nu erau destinate publicului de care ai adus tu vorba. Quote