Jump to content

random

Members
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

random's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. random

    Vand

    Vand conturi (500 kb) Orange & bete de chibrit. Contact: PM // Editat
  2. Fuck him up the ass! Mi se pare cel mai negru(asta sa nu folosesc alt cuvant si sa incalc regulamentul). Am votat da dupa ceva timp de gandire.
  3. Astia doi is pe felie... miroase a sandwich.
  4. Fuck esr! http://sprunge.us/FMNY http://sprunge.us/EXda
  5. Da. .pdf preferabil dar nu conteaza.
  6. The Invisible Gorilla; How Our Intuitions Deceive Us de cand caut asta, e naspa de citit pe site.
  7. random

    O chestie

    ^ Eu la scoala mi-am futut spatele stand pe scaun. fuck shcool. @Nytro problem solved Bonus: https://en.wikipedia.org/wiki/Isolation_tank
  8. Oricum, e mult mai bun ce zic astia faca de ce zic aia cu prietenii lor imaginari. Daca vrei sa stii ceva cu certitudine pune mana si experimenteaza tu. Aici apare o mare problema: banii, totul se invarte in jurul lor. Trebuie sa castigi bani sa-ti asiguri existenta nu sa intelegi tu care-i treaba cu lumea asta. Si pentru ca majoritatea se apleaca la nivelul de inteligenta al unui organism unicelular, pune mana in pula mea si invata sa nu mai fii 'pleava' daca vrei sa manaci la masa 'bogatilor'.
  9. Faster-than-light - Wikipedia, the free encyclopedia Einstein it's just a man, don't follow him nigger!
  10. Nu conteaza titlul. E prea multa informatie, eu nici acum nu am terminal de citit din linkurile alea care le-ai pus tu acum ceva timp. Mersi pentru tot.
  11. Calculate duration between two dates – results In 75 de zile cineva cu adevarat interesat invata bazele Unix, sintaxa C si PHP. Nu mi-a placut din prima ideea si nici cine a venit cu ea. Daca vrei sa inveti ceva pui mana si inveti nu stai dupa altii sa-ti arate bazele, la altii apelezi sa te invete trucuri, chestii pe care nu le stii deja...
  12. Nu conteaza IQ. Desi ma consider o persoana destul de inteligenta am facut si eu unele greseli care sunt expuse acolo. Tendinta umana de a da bine in fata semenilor sai este coplesitoare uneori. Stii cum e viata iti da testul apoi iti preda lectia, informatiile prezentate servesc ca un memo asupra realitatii. Oricum informatiile prezentate nu erau destinate publicului de care ai adus tu vorba.
  13. ^^ Comentariul tau e useless. Nici nu imi vine sa cred ca ai 25 de ani. Sunt niste reguli chiar demne de luat in seama. Prima data cand faci ceva "maret" vrei sa-l imparti cu lumea ca sa stie si ei ce ub3r l33t esti, sa-ti hranesti ego-ul.
  14. Nu putea sa activeze si ala download-ul... http://www.girlshare.ro/31775687.9
×
×
  • Create New...