cein Posted May 15, 2007 Report Posted May 15, 2007 Ma ajutati si pe mine in explicarea acestei 'dileme'.Care sunt cele mai bune codecuri ? Quote
Guest Nemessis Posted May 15, 2007 Report Posted May 15, 2007 K-Lite este stabil dar ace mega codecs pack pro acopera o arie mai mare. Le poti incerca pe toate si sa alegi ce iti place. In general fiecare are preferintele lui. Quote
7Error Posted May 16, 2007 Report Posted May 16, 2007 Ace mega codec pack e bun pentru tutorialele video ( daca ai BSplayer ) + ffdshow Eu pe astea le foloseam si sunt foarte bune , acum sa mi le bag din nou Quote
cein Posted May 16, 2007 Author Report Posted May 16, 2007 Pana acum pe calculatorul vechi am avut Ace mega codecs pack. Nu mi-au placut deoarece mi se cam blochau filmele. Dar cred ca era si de la calculatorul vechi., Acum cred ca imi pun k-lite..Multumesc tuturor... Quote
Guest Nemessis Posted May 16, 2007 Report Posted May 16, 2007 Ca sa nu ti se mai blocheze pc-ul de la ace mega codec debifeaza din dashboard 3ivx Quote
cein Posted May 16, 2007 Author Report Posted May 16, 2007 ok..Oricum acum imi iau k-lite sa vad cum e.Daca imi place.. raman la el daca nu ace..Edit : Da, imi place K-lite..Se vede ca e stabil..Sunet bun, se misca bine..Perfect..Multumesc inca o data tuturor.... Quote
crystygye Posted May 16, 2007 Report Posted May 16, 2007 k-lite.daca ai ace mega codecs si vrei sa folosesti movie maker 2 nai nici o sansa....iese din el da erori ... Quote