InLaw6 Posted October 3, 2012 Report Posted October 3, 2012 (edited) Vand 20 de invitatii pe Filelist . Motivul ? Nu am ce face cu ele .Nu este scam , mi-am dat email-ul personal si cel de la paypal .Mod de plata : un link.PayPalPentru a primi invitatia , downloadati fisierul .txt (dupa ce platiti) si urmariti pasii .O zi buna Edited October 3, 2012 by tromfil
Ciresel21 Posted October 3, 2012 Report Posted October 3, 2012 Du-te ma, se dau moca, cine crezi ca-ti cumpara tie invitatiile?Cine are nevoie de invitatie, pm la mn dau doar la userii mai vechi, nu toti din sept 2012:)
florin_darck Posted October 3, 2012 Report Posted October 3, 2012 Mai am si eu vreo 2 ! Care vreti astept PM. Le dau free.
hack1409 Posted October 3, 2012 Report Posted October 3, 2012 Si eu dau invitatii free pe filelist ,pm cine are nevoie
Guest Kovalski Posted October 3, 2012 Report Posted October 3, 2012 (edited) eu dau close la topic.Ca sa nu ma apuce parkinson-ul si sa va dau cate un warn de la primu pana la ultimul.LE: si ca sa nu va las asa in pom si pomu-n aer, am sa va zic doar ca exista un mare TOPIC pentru invitatiile de genul asta, nu este necesar sa creeati alt topic si nici sa va intindeti in topicurile creeate de catre un pokemon. Edited October 3, 2012 by ps-axl