dot4line Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 Dupa cum spuneam si in titlu Salut tuturor, Si consider ca fara majoritate nu am avea opinii, critici .in munca. si toate acestea in raportul zilnic al vietii.Ma numesc iulian am 23 de ani sunt din constanta , si am ales sa traiesc in franta de cam 5 ani approx. (am ales tara aceasta la intamplare ptr purul motiv de a vedea cum aceasi oameni care traiesc in alta cultura, gandesc diferit. Practic asta e modul meu de-a decripta viata de-acum incolo , si nu spun ca le cunosc pe toate, dar al` dracu-as vrea.)Ca si experienta personala cu tehnologiile informatice am debutat cam acum 11 ani din curiozitatea facerii unui lucru nou si de a-mi da seama de esenta lui, asupra unui nou lucru pe care oamenii la scara globala il aplica in sistem, in fiecare zi . Nu stiu daca am vreo specializare , daca am reusit sa inteleg vreun limbaj de programare , dar stiu ca acolo unde am vazut un challenge ptr mine sau ptr cineva apropiat mie , mi-am dat interesul am invatat cu un mare debit despre datele problemei si pe urma am aplicat ,ce-a iesit sau nu, o spun experientele ,oricum ideea e ca nu am tendinte distrugatoare ,sau auto-distrugatoare , si asta zilnic ma face sa raman un umanist cu aceleasi principii . Multumesc tuturor ptr eventualele colaborari de orice fel ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Slacker Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 Bine ai venit, frumoasa prezentare! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peleme Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 Bine ai venit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLegoLLaS Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 Salutare si bine ai venit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bc-vnt Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 Bun venit . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackvein Posted October 6, 2012 Report Share Posted October 6, 2012 Bun venit! Te rog arunca o privire pe https://rstcenter.com/forum/59818-regulamentul-forumului-ro.rst pentru o mai buna colaborare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...