MARIUSCS Posted October 13, 2012 Report Posted October 13, 2012 Vand steam cu 3 jocuri.Il dau cu 4 euro pe orange sau cu 6 pe orice alta retea.Nu incercati sa imi oferiti alt ceva pentru ca deocamndata nu am nevoie de nimic.Am doua conturi pe care le dau la acelasi pret.Voi da edit aici de fiecare data cand vand un cont sau cand mai scot inca unul la vanzare.Va rog sa evitati posturile inutile gen "nu e de incredere" sau mai stiu eu ce alte initulitati...caut sa vand conturile cat mai rapid pentru ca nu mai am mailuri libere si mi s-ar parea o prostie sa astept pana strang 20 de conturi. Quote
VladX Posted October 13, 2012 Report Posted October 13, 2012 sper sa nu se considere off topic : poti pune si mai multe conturi steam pe un singur email ON :Succes cu vanzarea. Quote
MARIUSCS Posted October 13, 2012 Author Report Posted October 13, 2012 Aha,nu stiam.Merci ca mi-ai spus.Adaug si Acelasi pret,4 euro orange sau 6 pe orice alta retea.(Normal jocul acesta costa 20euro) Quote
Elev Posted October 14, 2012 Report Posted October 14, 2012 Add Y!M lordcrevete . Daca vrei sa facem schimb cu un steam tot cu cs dar cu dota 2 cumparat Quote
MARIUSCS Posted October 14, 2012 Author Report Posted October 14, 2012 Dupa cum am spus,nu ma intereseaza schimburile.+ca e ceva suspect la tine...de ce mi-ai da tu un steam cu Counter-Strike 1.6 si Dota in schimbul unuia care are doar Counter-Strike 1.6.Esti penibil Daca nu sunteti in stare sa cumparati va rog nu mai postati aici...am scris clar mai sus ca NU sunt dispus sa fac schimburi. Quote