Jump to content

Elev

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Elev's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Reputation

  1. SteamCalculator.com - How much is your Steam Account worth? . Faza e ca eu am dat decat 5 euro
  2. Am stat 2 ore sa-mi afle parola de 5 cifre , si nici paia n-a aflat-o ....
  3. Elev

    Vand steam

    Add Y!M lordcrevete . Daca vrei sa facem schimb cu un steam tot cu cs dar cu dota 2 cumparat
  4. Hai sa nu ne certam . Calm baiatu . Eu ti-am spus decat ce parerea am eu . Si ai grija la limbaj ca nu esti pe tarla la tine . Eu am terminat aici se vede ca baiatu e frustrat si vrea sa nu mai comentez la topicul lui pentru ca nu-l recomand . La revedere !
  5. 1. Team fortress 2 este gratuit . Ce premium visezi ? 2. Hai sa zicem ca un client ar vrea sa iti dea bani doar pentru call off duty ! . 3. La cs , mirosi a teapa . Ai dat tu aproape 11 euro si dai steamu cu 1-2 ? Nu as recomanda . Chiar daca are reputatie . EDIT : Cum ziceam eu ti-as lua steamu cu call of duty ! Mai vedem daca il vand al meu .
  6. Gresit ! Imediat dupa ce iti dau nick-ul si parola o sa iti trebuiasca un cod . Dupa ce ti-am dat codul ala numai ai nevoie de nimic pentru a schimba parola ! Astept clientii !!
  7. Daca o sa iti dau eu contul inainte tu ii poti schimba mail nu e logic ?
  8. Da stiu . Am postat pe mai multe forumuri , sperand sa imi ia cineva steamul . Crede-ma nu sunt genul . Eu vreau sa vand steamu pentru ca nu ma mai joc cs .
  9. Nume : Cosmin Ani : 18 Ce vand ? : Steam cu counter-strike pe el . Cum vand ? : 5 euro , cod reincarcabil , vodafone ! / paypal . Contact : Y!M.... woficial/lordcosmiiin Imagini pe messenger . Caut oamenii de incredere , nu dau tzepe . Nu vin la nimeni in pc ! Si nu dau eu primul steam-ul ! Repet , caut oamenii de incredere , nu pustani . UP Multumesc .
×
×
  • Create New...