andreinick05 Posted October 16, 2012 Report Posted October 16, 2012 (edited) RaffleNET este ultimul meu proiect. Script-ul nu îmi apar?ine în totalitate, dar am depus mult? munc? la îmbun?ta?irea lui. Pentru cei care sunte?i înc? în cea??, ?i nu prea în?elege?i despre ce este vorba, RaffleNET este o mini loterie online, care se bazeaz? pe conceptul de tragere la sor?i. Pe scurt, cumperi un bilet, ?i dac? ai noroc, ai câ?tigat pot-ul.Q&AQ: Ce modalita?i de plat? sunt acceptate?A: Momentan doar PayPal.Q: Cum se selecteaz? câ?tig?torul?A: Câ?tig?torul este selectat aleatoriu de c?tre script.Q: Care este payout-ul minim?A: Nu exist? payout minim. Prime?ti banii câ?tiga?i în maxim 2 zile lucr?toare.Q: Cât de mult pot câ?tiga?A: Depinde de pot. Pot-ul cre?te odat? cu cump?rarea biletelor.A?tept p?reri ?i le urez mult noroc celor care vor s? joace.Mini Blog*S-au adaugat depunerile prin SMS. Taxele sunt cam mari, dar totusi, puteti plati prin sms.*Depune un euro si primesti bonus de 100%, adica primesti in total 2 euro.*Atentie! Verificarea platilor se face in fiecare zi intre orele 9:00AM-11:00AM si 19:00PM-22:00PM, asta in seamna ca banii vor intra in contul dvs. intre aceste ore. Edited October 17, 2012 by andreinick05 Quote
p3tru Posted October 16, 2012 Report Posted October 16, 2012 (edited) 1) O tentativa de genu am avut si eu, numai ca prin pay for click, din pacate a esuat din lipsa de fonduri, ca sa poti avea castig sau useri, membrii, etc, trebuie sa poti oferi intaii membrilor ceva, de la care sa inceapa cineva...2) Prin ce metoda random alege ?3. Cat de curand am sa reincep cu ceva mai calumea, un script conceput de la zero de mine, unde se vor misca sume frumusele de bani, am sa revin...Pana atunci, bafta ! Edited October 16, 2012 by p3tru Quote
andreinick05 Posted October 17, 2012 Author Report Posted October 17, 2012 ca tot vorbeai de oferit ceva...depuneti un euro si primiti 2 Quote
Ko1N Posted October 17, 2012 Report Posted October 17, 2012 Error: Incorrect e-mail or PayPal addressde ce ? Quote
andreinick05 Posted October 17, 2012 Author Report Posted October 17, 2012 Salut. Inceraca cu un email fara puncte. de exemplu gigel9976@pana.mea . O sa rezolv asta deseara cand ajung acasa. Quote
Ko1N Posted October 17, 2012 Report Posted October 17, 2012 dupa ce am depus bani ...cam in cat timp imi intra in cont? Quote
andreinick05 Posted October 17, 2012 Author Report Posted October 17, 2012 dupa verificare. cred ca ti-e ti-au intrat deja Quote