dealx Posted October 20, 2012 Report Posted October 20, 2012 Salutari, ma numesc Alex, am 16 ani si sunt un tanar pasionat de tehnologie si tot ce tine de ea, in special dezvoltarea de aplicatii web.Cunosc HTML,CSS si PHP ca limbaje de programare si lucrez folosindu-ma de Adobe Photoshop si Sublime Text 2.Am de gand sa incep o cariera de freelancer in domeniul dezvoltarii web, pana ce voi implini 18 ani pentru a ma putea angaja.Hobbiurile mele sunt tehnologia, sportul si aventurile.Cam atat despre mine,sper sa ma integrez cat mai repede printre voi.- dealx Quote
sensi Posted October 20, 2012 Report Posted October 20, 2012 Bine ai venit! treci pe la regulament. Quote
StrXt Posted October 20, 2012 Report Posted October 20, 2012 Salut. Nu stiu cat de bine cunosti acele limbaje dar oricum... te sfatuiesc sa nu renunti la programare. Continua sa inveti/lucrezi caci ai ales un domeniu bun.Bine ai venit, succes ! Quote
DaLykes Posted October 21, 2012 Report Posted October 21, 2012 // P.S. Nu te mai semna cu nick-ul de pe forum, astea sunt suferinte care nu dau bine la oricine.Bine ai venit. Quote
Andrei Posted October 21, 2012 Report Posted October 21, 2012 @StrXt Gecko Lasa-l frate, decat sa o frece la rece, mai bine sa incerce sa faca ceva. Cand va da cu capul de tavan, va fi nevoit sa invete mai multe. Poate ii va merge, poate nu, nu ai de unde sa stii. Mergi inainte si fa cat mai multe proiecte in orice limbaj prinzi. Invata platforme, fa plugin-uri, lanseaza-le, fa bani din ele si be smart. Quote