Jump to content

DaLykes

Active Members
  • Posts

    257
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by DaLykes

  1. Ba, iar ti-e foame ma catel? Iar postezi de dragul de a posta ma retardatule? Fratii mei, adminilor, voi chiar nu-l vedeti pe psihopatul asta ? E cumva invizibil ? Sau cei inregistrati in 2015 au cumva imunitate fata de regulile forumului ? ( Da, i-am dat report la cateva posturi, dar se pare ca tot are dreptul de a posta ) Va spun din nou, banati-ma, dar macar banati toti prostii forumului care duc forumul la gunoi, care au umplut forumul numai cu cacaturi in ultimii ani, care au distrus rst-ul care era odata chiar RST. @Hoster.ro Sa ma cac pe tine si pe familia ta, ai descoperit ca usa de la casa ta se deschide si pe ea poti sa iesi ca sa mai iei o gura de aer proaspat si sa iti mai pierzi timpul si pe afara cunoscand lume noua si reala? Nu doar lumea virtuala, bai catel mucos mic ce esti, ca javrele si potaile care tine fut toata comunitatea si voi reusiti sa-i faceti pe admini sa-i baneze pe alti useri, vechi, sa dezactiveze chatul pentru niste gay ca voi, care faceti pula mare peste tot doar de dragul de a va afla in treaba. Dar va rog, nu stergeti postul, sa ma bucur cand citeste aceste randuri, sa stie ca ma cac efectiv pe natia lui de distrus si pe banul pe care il voi primi fiindca intr-un fel, imi pare rau de comunitate, imi pare rau ca sunt acceptati si tolerati prostii de genul, multumesc de intelegere.
  2. Bai retardatule, tu peste tot spui ca ar trebui sa se adauge un test IQ pe forum? Cand tu esti user de 2 zile in pastele ma-tii si mai esti si agramat, analfabet prost ce esti. Banati-ma adminilor, sa fiu satisfacut, ca nu m-a satisfacut ma-sa destul.
  3. Adevarat, chiar ar trebui, fiindca multi sunt si agramati ca si tine, pe care nu-i suport si ma pis pe ei ca au tupeul sa mai si faca pe desteptii, cand colo ei nu stiu sa foloseasca cratima, il folosesc la DEA - A DA, rusine bagator de seama ce esti. @ON Nu-i injura ca dupa te suspenda daca deja contractul ti-e pe expirate, oricum, daca ar fi sa te reclame, ai lua o amenda doar, daca-i injuri personal.
  4. Da, cea mai buna metoda este sa-l chemi intr-o locuinta, inchizi usa, geamurile ( e bine sa stai la un etaj cat mai inalt ) si dupa sa-l pui/sa-i pui sa aleaga intre, bataie pana se caca pe ei, ori sa-ti dea inapoi piesele. Asta cu bataia este legala intr-un fel, fiindca ei fiind pe propietata privata, tu poti declara ca ai fost atacat de acel individ. Oricum, daca esti un cacat de om, inalt ca bradu prost ca gardu si 20 de kg cu hainele ude pe tine, atunci e riscant ca poate te trezesti tu cu muianu umflat (aici tot tu ai avea de castigat, fiind pe propietate privata).
  5. Asta-i intrebarea anului, esti unicul om caruia i se strica orice hard in fiecare luna, bravo.
  6. Cum ai tu abonament de 50 cand cele de 50 au fost scoase de ceva vreme ? Vezi ca nu stii ce conexiune ai, tu in momentul de fata ai abonamentul de 100, acela de 100 este 29 de lei. Nu stiu unde ai scos tu ca ai abonament de 50. Avusese un prieten de 50, i-a fost marit la 100, pretul fiind tot acolo. @on-topic: 94.25 | 94.66, abonament de 1000, pe un router limitat la 100mbps, dar aveam aceleasi rezultate si cu abonamentul de 100, logic.
  7. Veniti intarziat cu sorcova? Sau ce? Ca n-am prea inteles...
  8. Eu deja am inceput anul urat (anul pe rst), vazand o manea... Oare si Nytro la fel?
  9. Nu e niciun photoshop, verifica sursa imaginii, ne dai flud, deabia pot sa scriu mesajul asta, meriti ban permanent. Am pus dovezi clare cu botii tai + ca n-ai ban pe chat si ca ai intrat acu cateva minute.
  10. Ba parsivule, uite dovada de login http://s10.postimg.org/dc490dwug/login.jpg
  11. /Call em, Message: Domnu @AndreiMihai spameaza chatul din nou, ne da flud de ne sar flocii de pe coaie si parul din cap, faceti ceva de urgenta, asta ni da fl00000d tibi, faceti cevaaaaaaaa.
  12. Nu cred ca se trezeste cineva sa-i dea in judecata si in cazul de fata, cu tot cu acea petitie.
  13. Ca sa fie totul si mai distractiv, refuz coletele ( ca sa fie bun de plata la curier, asa sa faceti toti ), nu le aman, deci astept sa fie puse, daca cumva sunt sunat pentru cofirmare, asta voi face, voi confirma. @gamerland, Pisa-m-as pe site-ul vostru si pe voi de analfabeti, v-ati gandit voi sa bagati in email sa primeasca cei care au 'cumparat', sa apara pret "necunoscut", ca sa aveti si voi o scuza, caca-m-as pe rasa voastra de tigani, asa va faceti si voi "reclama", dati-va foc si invatati limba romana, fute-v-as lumea-n gura de javre. Aici quote cu emailul primit ca sa va dati seama cat de analfabeti sunt retardatii astia. Niste analfabeti domnule, niste analfabeti.
  14. E un frustrat care a jucat si cred ca mai joaca si acum samp toata ziua, nu stiu de ce le oferiti atentie unor ratati si bagati la suflet totul ce vi se spune pe un forum.
  15. Eu ma refer din nou la produsele de 1 leu, nu in general despre blackfriday-ul de pe emag. A fost un switch de 110 milioane la 3 lei, sa nu mai zic si de restul de componente/periferice/telefoane, etc de milioane chiar zeci, la 1 leu. Chiar daca e BlackFraierDay, aici nu mai e niciun BlackFraierDay, poate NoroculProstuluiDay4Reclama. In legatura cu memoria, acolo se cerea plata in avans, aici nu se cere nicio plata in avans, decat curierul care il platesti la fata locului si nimic mai mult, n-ai cum sa iei teapa pe gamerland, decat sa nu-ti onoreze comenzile pe care n-ai dat niciun leu.
  16. Nu inteleg prea bine ca ce vrei sa spui, dar la faza cu emagul ce mai spui? Oamenii s-au ingramadit cand a trebuit si au avut de castigat, niciodata sa nu spui niciodata si sa profiti de toate ocaziile, mai ales cand n-ai de platit absolut nimic, bineinteles, in afara de transport.
  17. edit// "- 1 sau mai multe software pentru jocuri, sau mici accesori (ex: cabluri, rutere, carduri de memorie, HDD, etc.) comanda este de 17.5 ron, pe toat? suprafa?a ??rii, pân? la suma de 450 ron. - 1 buc. consola ”mai mica” (PS2, GameCube, PSP, Nintendo DS) + ruter + joc curieratul cost? 22 Ron, pe toat? supra?a ??rii. - 1 buc. consola(PS3, Xbox 360, Wii) + ruter + joc curieratul cost? 22 Ron, pe toat? supra?a ??rii." 16 Produse, sunt curios daca am putin "noroc" macar aici, daca la emag n-am mai apucat, mersi de thread, asta daca nu vor doar trafic si fac ca tiganii si nu mai ofera nimic.
  18. Botul lui @misefalfaie ar merita sa ramana on mereu pe chat fiindca e cel mai folositor si ok bot, nu doar sa participe la acet challange. Asta in caz ca deja nu sta 24/24 pe chat botul.
  19. Really? Inteleg ca mai exista bun simt si la romani, dar chiar dupa un an? Chiar daca nu e nevoie sa mai faci asta.
  20. Asa a fost an de an, mereu vor fi reduceri de craciun. Baietii, va dau un pont, care aveti fonduri in steam wallet, cumparati 10 licente din fiecare si deveniti bisnitari, hai, dupa sarbatori sa fie plin rst market de asa ceva.
  21. 69 ps. nici nu mai are rost sa spui ca "inclusiv 1" fiindca fisierul are 2bytes, adica o cifra nu are 2 bytes (decat daca ai bagat space, ceea ce ma indoiesc), decat daca este un numar, nu o cifra, data viitoare acopera marimea.
  22. Mai nou, baietii s-au apucat sa faca email spam cu un site phishing in care-ti spun ca, contul tau iTune a fost accesat neautorizat si ca au blocat contul prin urmare. ( Eu neavand niciodata cont itunes ) Iar mai apoi iti cer sa recunosti contul cerandu-ti username + parola, apoi datele mai importante, precum contul tau bancar, CVV-ul, daca ai terminat de completat aceste campuri iti mai cer si adresa, numar de telefon, raspuns secret, etc. Cei care vreti sa analizati mai mult si evetual sa reusiti sa descoperiti unde se trimit datele, sunteti liberi, linkul il gasiti in poza, in colt, este href-ul de la "Check Now". Screen: Thread-ul l-am facut in scop informativ si de a deschide ochii tuturor si de a informa lumea ca ei la randul lor, sa nu cumva sa acceseze site-ul si sa le ofere date reale.
  23. Si de unde esti tu sigur ca respectivul n-are o camera ascunsa/un microfon ascuns?
  24. Eu nu stiu cum ati reusit voi sa luati, imi da mereu aia cu fraud check, am incercat si cu proxy si cu ip real schimb si cache sters, etc.
×
×
  • Create New...