Alaska Posted October 23, 2012 Report Posted October 23, 2012 Sper c? am f?cut topicul în sec?iunea protivit?. Am v?zut unele posturi ?i dup? alegerile celorlal?i am desc?rcat H.O.I.T . Este bun de ceva? Exist? unul mai bun? Cum pot intra în baza cuiva de date? Quote
ionutz15 Posted October 23, 2012 Report Posted October 23, 2012 off: descarca c.o.a.i.e.l.e 2.0 ver. beta.on: Cum pot intra în baza cuiva de date?Invata SQLi, sunt mii de tutoriale! Quote
Alaska Posted October 23, 2012 Author Report Posted October 23, 2012 Legat de DDOS îmi recomanzi ceva? Quote
bc-vnt Posted October 23, 2012 Report Posted October 23, 2012 Legat de DDOS îmi recomanzi ceva?Da - Enjoi Si apoi ca sa nu zici ca sunt un nesimtit aici . Quote
seboo00111 Posted October 23, 2012 Report Posted October 23, 2012 Am auzit doar de HOIC("High" orbit ion cannon sau ceva de genu') care era defapt un LOIC cu support de proxy'uri, executare scripts etc.2.Nu e bun de nimic, daca vrei sa-ti faci un flooder/ddoser bun inveti singur perl/python(dupa parerea mea unele dintre cele mai bune in domeniu ) si-ti faci singur unul.3.Poate da, poate nu, eu si asa iti recomand cum am mai zis sa inveti sa-ti faci unul singur, plus de alta mai inveti si cum sta treaba cu "retelistica" (daca pot sa-i zic asa)online si cum sa nu fi prins.Desigur, toate astea sunt ilegale, primul pas pe care trebuie sa-l faci este sa te asigur ca nu vei fi prins.4.Depinde la ce baza de date te referi, daca este una online sau care ruleaza pentru un website , da, trebuie sa inveti/copiezi/inventezi cateva tutoriale SQLi.Daca e una doar de dragu de a fii rulat pe un home-host al unui vecin de-al tau(Nu vad nici un motiv sa ai o baza de date in scopuri de a pune pe caprarii o lista de oameni)il faci sa ruleze un rat si aia e..Gl Quote
Alaska Posted October 23, 2012 Author Report Posted October 23, 2012 Probabil îmi va lua foarte mult timp s? înv?? perl/python, dar deocamdat? nici nu prea ?tiu la ce folosesc astea. Quote