cein Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Deci eu sincer nu prea ma pricep la hacking.Mai bine ma-s ocupa cu moderarea forumului alaturi de altii.Cum a zis si fulff daca e sa am Testing Moderator si DACA ma descurc, moderator.Pe mine nu prea ma incanta V.i.P ca sa am acces la V.I.P ca nu prea ma ocup cu hacking.Avand in vedere ca sunt vechi...cunosc lumea pe aici si pot ajuta.....Ce ziceti ?
virusz Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 lasa administratorii sa decida... nu se renteaza sa facem fistecare topicuri si sa intrebam userii dak sunt sau nu de acord sa luam vip sau mod.. de aceea sunt administratorii,ei decid, e posibil sa ii influenteze restul utilizatorilor dar nu prea mult... bafta!
cein Posted May 20, 2007 Author Report Posted May 20, 2007 Pai mie fluff mi-a zis ca userii decid...Si de aceea am facut acest topic.
virusz Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 eee.. dar fluffy nu a facut un topic special pentru asa ceva? ,ba da.. gandeste putin, daca am face toti ... Merit sa fiu Moderator ..sau nush ce?... ce s-ar intampla?.. + fluffy a zis ca stafful decide... in fine... bafta! si dak tot vrei sa devii ceva.. sa ai noroc sa devii
MostWanteD Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 ba voi sunteti nebuni.... toti vreti rang ? cu ce te ajuta ? ai autoritate ? de aici inveti cate ceva...nu te lupti sa faci cat mai multe posturi...si sa pupi in cur pe toata lumea... doamne. :roll: :roll: ..