inteleptul Posted October 31, 2012 Report Posted October 31, 2012 Salut, am inregistrat un domeniu la rotld. Cum procedez ca datele proprietarului sa ramana anonim ? In trecut era un topic, un individ mentiona aceiasi problema ca datele personale apare pe site-uri sau nu mai retin ce si cum. Quote
daatdraqq Posted October 31, 2012 Report Posted October 31, 2012 Daca e .ro inregistrat pe persoana fizica e deja privat din cate stiu .Doar la persoane juridice e public.Iti vezi datele in whois ?Conform "Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date", datele cu caracter personal ale persoanelor fizice nu se publica. Quote
inteleptul Posted October 31, 2012 Author Report Posted October 31, 2012 (edited) Acest lucru vreau sa-l previn, n-am verificat traba cu whois. Am sa caut mai multe info despre whois si am sa revin.L.E Am verificat in whois la rotld, datele personale nu sunt afisate. Edited October 31, 2012 by inteleptul Quote