grinder Posted November 4, 2012 Report Posted November 4, 2012 Salut, ma bucur sa vad ca mai exista RST ( stiu ca era inchis la un moment dat website-ul - am crezut ca acela a fost sfarsitul ) Sper sa am timp sa fiu mai activ ca oricand pe aici. Despre mine. Sunt din Timisoara, am varsta de 21, sunt pasionat de programare, algoritmica, securitate si orice subiect interesant pe care il pot studia legat de IT. O seara faina Quote
AltraX Posted November 4, 2012 Report Posted November 4, 2012 Salut, ma bucur sa vad ca mai exista RST ( stiu ca era inchis la un moment dat website-ul - am crezut ca acela a fost sfarsitul ) Sper sa am timp sa fiu mai activ ca oricand pe aici. Nu imi aduc aminte ca site-ul sa fi fost inchis ... Da na poate e si cum zici tu.Salut si tie Quote
grinder Posted November 4, 2012 Author Report Posted November 4, 2012 Am citit regulamentul ( am incalcat deja vreo regula ? regula cu publicarea datelor personale nu cred ca este incalcata aici ), mersi de link posibil sa nu fi fost inchis si sa fi fost mutat, in (re)constructie, sau ceva de genul. Quote
DoubleBit Posted November 5, 2012 Report Posted November 5, 2012 Am citit regulamentul ( am incalcat deja vreo regula ? regula cu publicarea datelor personale nu cred ca este incalcata aici ), mersi de link posibil sa nu fi fost inchis si sa fi fost mutat, in (re)constructie, sau ceva de genul.Nu ai incalcat nici o regula (din cate vad eu). Asta e cea mai noua moda de a lustrui fundulete de admini, in mod discret si elegant. Obisnuieste-te, aici nimic nu e ceea ce pare.Cat despre titlul topicului: Re. Quote