Jump to content

sirdevil

Members
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sirdevil

  1. Salutari RST. Este cineva prin zona care, lucreaza sau are idee despre aplicatiile IOS/Android? Initial, nu doresc sa creeze el, momentan doresc doar cateva intrebari specifice al caror raspuns gasit pe internet nu il pot lua drept 100% veridic. Astept un mesaj privat sau o modalitate de a discuta online pentru cine are cateva minute libere. Multumesc anticipat, O zi placuta! SirDevil
  2. AM o cheie de evolve prealpha pentru xbox one. Daca este cineva interesat si care are xbox one, sa anunte. Mersi!
  3. Aici daca poti si cand poti: https://www.facebook.com/astateofmymusic multumesc
  4. eu ascult zilnic, mersi de linkuri!
  5. Neata. Reuseste oare cineva sa imi faca rost de cartea: My View of the World by Erwin Schrödinger? Multumesc anticipat.
  6. Ironically, China, the second largest economy in the world, helped push Bitcoin prices to the clouds and now is pulling prices back to earth. In the last week, China has delivered three knockdown punches. First the central bank forbade its banks from accepting Bitcoin as currency. Then, Baidu, China’s Google equivalent, announced it would no longer process Bitcoins. Finally, China banned third-party payment companies from transacting with Bitcoin exchanges. This last announcement significantly weakens market liquidity for BTC China, the largest Bitcoin exchange. By voting “No” on Bitcoin, China fueled greater market skepticism. Markets have already responded by lopping off, at the low, $6 billion in Bitcoin investment value.
  7. sirdevil

    Salutare!

    Salutare. Bine te-am gasit! Bafta.
  8. Felicitari pentru participare si bafta tuturor care sunt implicati. Sper sa invatati lucruri noi si sa le transmiteti si noua mai departe. Bafta.
  9. Mersi de reply. Te inteleg perfect cu ceea ce spui si iti dau efectiv dreptate. Partea de design este perfect adevarata. Cu privire la scris, este cu totul alt aspect. Nu scriam scrict pentru a face un articol cu privire la un produs. Am capacitatea de a scrie destul de bine. Sunt extrem de mult care isi expun opinii cu privire la multe lucruri dar asta nu inseamna automat ca ei au incercat produsele respective. Consider ca prin orice discutie amicala si fara ca cineva sa isi ridice nivelul cu privire la cat de bun este el intr-un domeniu se pot rezolva multe. Repet inca o data pentru a iti da dreptate cu privire la partea grafica. Cu privire la scris, consider ca am ceea ce trebuie pentru a furniza articole de o calitate foarte buna si unica. O zi buna in continuare iti doresc. Multumesc.
  10. Buna Dimineata tuturor! In primul rand, sper sa imi fie iertat dublul post. Nu am dorit sa fac alt thread ca sa nu incarc prea mult forumul. Nu am dorit sa fac edit deoarece nu este cazul sa editez ultimul meu post caci legatura nu este intre ele. Daca mi-a fost iertat dublul post, atunci sa continui cu al doilea rand. Iata ca, blogul meu: The Devilish Plans , a capatat o structura principala dar si o idee generala cu privire la ceea ce scriu si ceea ce gandesc si evident la cum doresc sa continui cu scrisul. Nu scriu acum pentru a genera trafic, scriu deoarece am o mica mare rugaminte la voi. Dat fiind faptul ca, modul in care scriu si in care gandesc cat de cat este afisat prin posturile de pe blog, as dori, pentru userii de aici care au cunostiinte sau care doresc pentru ei sa ma ajute cu urmatoarea chestie: o mica reclama in sensul ca daca aveti ( atat voi sau prietenii vostri) nevoie de articole scrise de catre mine pentru aproape orice subiect si doriti sa apelati la mine. Asupra pretului ne putem intelege printr-o discutie amicala fara probleme. Nu inseamna automat ca sunt expert in toate subiectele dar putem discuta si sa vedem, poate iese o colaborare placuta si profitabila pentru toti. Sper ca nu v-am rapit mult timp intr-o asa dimineata cu cer relativ senin si o vreme destul de placuta pentru perioada asta a anului. O zi cat mai placuta si de altfel si o saptamana la fel va doresc. Al vostru, SirDevil.
  11. ups. nu am atatea posturi. pacat, vroiam si eu la diablo 3 eu. oricum, felicitari pentru initiativa.
  12. sirdevil

    Salut

    bine te-am gasit.
  13. Imi pare rau pentru cei care nu au mai reusit sa ia. Se pare ca cele 5000 bucati s-au terminat.
×
×
  • Create New...