io.kent Posted November 9, 2012 Report Posted November 9, 2012 (edited) YouTube.com script-ul clona youtube 2012, cu un design personalizat. Acest script v? permite s? crea?i un portal de filme on-line cu u?urin?? ca YouTube.com, Metacafe, DailyMotion, Google Video, Yahoo Video ?i altele. Permite vizitatorii dvs. pentru a înc?rca, vizualiza, clipuri video, parts, clipuri video, este un script complet personalizabil open source, cu multe caracteristici. link-ul: DepositFiles Edited November 15, 2012 by io.kent 1 Quote
wtf123 Posted November 13, 2012 Report Posted November 13, 2012 Mie imi da o pagina alba cand intru (am configurat baza de date... ) Quote
seby05 Posted November 13, 2012 Report Posted November 13, 2012 merge dar e plin de shell-uri... Quote
just-for-funn Posted November 14, 2012 Report Posted November 14, 2012 Nu stiu daca ati auzit de PhP Motion, e foarte fain scriptul Link Demo: PHPmotion Demo Quote
SticKyWoX Posted November 14, 2012 Report Posted November 14, 2012 YouTube.com Clone Script Oamenii î?i aduc cea mai recent? script-ul clona youtube 2012, cu un design personalizat. Acest script v? permite s? crea?i un portal de filme on-line cu u?urin?? ca YouTube.com, Metacafe, DailyMotion, Google Video, Yahoo Video ?i altele. Permite vizitatorii dvs. pentru a înc?rca, vizualiza, clipuri video, parts, comenta ?i marca?i alte clipuri video este un script complet personalizabil open source, cu multe caracteristici, care va vedea pentru a monta script-ul link-ul: DepositFilesText analfabet. Inteleg ca l-ai tradus cu Google translate, dar nu puteai sa-l corectezi manual? Mai bine-l lasai in engleza.Urat. Quote
bastanel Posted December 31, 2012 Report Posted December 31, 2012 stiu ca risc cel putin un avertisment prin postul asta....dar la ce mama dracului sa folosesti o clona youtube???? 1.nu ca s-ar pune colosul de youtube cu tine sa zica ca i-ai copiat...dar chiar nu insipiri incredere vizitatorilor...."Ia ma si la asta a gasit pe net o copie pe net si rapid a pus-o..."2.mai castigat esti daca "cumperi" un script de pe net ce poate face mai multe chestii ca youtube-ul ca sa iesi in evidenta Quote