io.kent Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 (edited) YouTube.com script-ul clona youtube 2012, cu un design personalizat. Acest script v? permite s? crea?i un portal de filme on-line cu u?urin?? ca YouTube.com, Metacafe, DailyMotion, Google Video, Yahoo Video ?i altele. Permite vizitatorii dvs. pentru a înc?rca, vizualiza, clipuri video, parts, clipuri video, este un script complet personalizabil open source, cu multe caracteristici. link-ul: DepositFiles Edited November 15, 2012 by io.kent 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wtf123 Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 Mie imi da o pagina alba cand intru (am configurat baza de date... ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seby05 Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 merge dar e plin de shell-uri... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
just-for-funn Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 Nu stiu daca ati auzit de PhP Motion, e foarte fain scriptul Link Demo: PHPmotion Demo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SticKyWoX Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 YouTube.com Clone Script Oamenii î?i aduc cea mai recent? script-ul clona youtube 2012, cu un design personalizat. Acest script v? permite s? crea?i un portal de filme on-line cu u?urin?? ca YouTube.com, Metacafe, DailyMotion, Google Video, Yahoo Video ?i altele. Permite vizitatorii dvs. pentru a înc?rca, vizualiza, clipuri video, parts, comenta ?i marca?i alte clipuri video este un script complet personalizabil open source, cu multe caracteristici, care va vedea pentru a monta script-ul link-ul: DepositFilesText analfabet. Inteleg ca l-ai tradus cu Google translate, dar nu puteai sa-l corectezi manual? Mai bine-l lasai in engleza.Urat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bastanel Posted December 31, 2012 Report Share Posted December 31, 2012 stiu ca risc cel putin un avertisment prin postul asta....dar la ce mama dracului sa folosesti o clona youtube???? 1.nu ca s-ar pune colosul de youtube cu tine sa zica ca i-ai copiat...dar chiar nu insipiri incredere vizitatorilor...."Ia ma si la asta a gasit pe net o copie pe net si rapid a pus-o..."2.mai castigat esti daca "cumperi" un script de pe net ce poate face mai multe chestii ca youtube-ul ca sa iesi in evidenta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...