io.kent Posted November 9, 2012 Report Posted November 9, 2012 (edited) edit..SurfJack este un program programat în Python demonstreaza siguran?a deficien?ei HTTP si HTTPS. Cu acest program pute?i fura cookie-uri pe site-uri care folosesc aceste protocoale, ?i nu asigura în mod corespunz?tor cookie-urile lor. Necesar: - Python 2.4 - Scapy Download:download : surfjack-0.2b.zip - surfjack - Minor changes - added contact information - A tool which allows one to hijack HTTP connections to steal cookies - Google Project Hosting cartea : https://resources.enablesecurity.com/resources/Surf%20Jacking.pdfvideotutorial Surf Jacking Gmail demonstration on Vimeo Edited November 9, 2012 by io.kent Quote
em Posted November 9, 2012 Report Posted November 9, 2012 SurfJack este un program programat în Python demonstra siguran?a deficien?e HTTP si HTTPS. Cu acest instrument pute?i fura cookie-uri pe site-uri care folosesc aceste protocoale, ?i nu asigure în mod corespunz?tor cookie-urile lor. Necesit?:Offtopic:Eu sunt foarte confuz în privin?a ta. Pe de o parte spui c? ai dou? cryptere f?cute de tine ?i totu?i uite cum scrii. Nu uita c? aici pe forum se taxeaz? mai mult gre?elile ?i nu posturile de calitate. Dac? nu ai fi avut posturi de calitate ai fi fost out ... Quote
io.kent Posted November 9, 2012 Author Report Posted November 9, 2012 em E TRADUS CU GOOGLE, nui vina mea, in spaniola daca il lasam era mai greu, asa ca am tradus in romana, cu google. Quote
em Posted November 9, 2012 Report Posted November 9, 2012 Am în?eles. Înc? î?i po?i edita postul. Pune-l într-o român? inteligibil?.. Quote