herathe1 Posted November 9, 2012 Report Posted November 9, 2012 Buna!As dori sa stiu daca pot folosi cabul tv de la upc pe un reciever boom (sa am un fel de tv digital dar folosind un receiver de antena pe tv analogic) ce ziceti se poate? Quote
daNNy.bv Posted November 9, 2012 Report Posted November 9, 2012 Nu cred ca merge deoarege semnalul ce il preiei de pe un LNB cum ar fi normal la receiver e digital si ceea ce tu ii dai e analogic.nu garantez ca nu merge, dar asta e parerea mea Quote
herathe1 Posted November 11, 2012 Author Report Posted November 11, 2012 De mers merge dar imi arata semnal doar in partea dreapta iar la calitate semnal imi arata in permanenta 0 in mod normal ar trebui sa existe un "tweak" sau o niste setari pe la frecventa ca sa isi ia semnal de pe analogic. Quote
alexandrion1212 Posted November 11, 2012 Report Posted November 11, 2012 Raspunsul este nu. Ala de satelit este DVB-S, iar ala de cablu este DVB-C sau T. In plus daca l-ai pus pe cablu cred ca nu mai merge deja pe LNB (tensiune LNB-19V, iar cablu poti ajunge si peste 45V). Deci ..... imi pare rau. Quote
herathe1 Posted November 11, 2012 Author Report Posted November 11, 2012 Multumesc mult!Mi-ai putea recomanda un media box similar cu cel de la upc?Vreau sa prind posturile pe care le are si media box-ul lor. Quote
colt.1911 Posted November 15, 2012 Report Posted November 15, 2012 ia-ti o chestie d-asta: Dreambox - Wikipedia, the free encyclopedia Quote