andreinick05 Posted November 11, 2012 Report Posted November 11, 2012 Merita sa cumpar un iphone 4 codat pe Three(UK) la 600 de ron? Am inteles ca se poate decoda cu gevey. Nu il vreau asa tare pentru vorbit, cat pentru net/jocuri si muzica... Quote
daNNy.bv Posted November 11, 2012 Report Posted November 11, 2012 eu zic sa nu-ti iei aifonu.daca tot vrei sa-ti iei ceva pentreu net/jocuri ia-ti o tableta cu banii aiaai avantaje mai multe , cel mai important fiind display-ul mai mare deci web browsing mai linacu tu fa ce vrei Quote
cemama Posted November 11, 2012 Report Posted November 11, 2012 ar fi ceva un iphone 4 , ce am vazut un coleg se juca fifa 13 pe el dar mai bine iti iei de aici Tablete - eMAG.ro Quote
actunderdc Posted November 11, 2012 Report Posted November 11, 2012 nu se poate decoda cu gevey daca are baseband nou !!! iti iei tzeapa Quote
BlackJokerKode Posted November 11, 2012 Report Posted November 11, 2012 Vorba lui daNNy.bv ,mai bine iti iei un iPad,95% dintre aplicatii sunt comune cu iPhone si ai si display mai mare,atata timp cat tu vrei doar pentru jocuri,muzica si net.Ia-ti un iPad cu 4G sau 3G.Dar daca nu te intereseaza marimea display-ului,parerea mea este sa iti iei un iPhone pentru ca poti si vorbi la el,este mult mai practic,asa mereu te cari cu tabloul dupa tine,in loc sa stai cu iPhone-ul in buzunar. Quote
Tribilizi Posted November 11, 2012 Report Posted November 11, 2012 ia-ti un android apple suck's Quote
andreinick05 Posted November 11, 2012 Author Report Posted November 11, 2012 ia-ti un android apple suck'sAm android...si vreau sa trec la iPhone... Quote
daNNy.bv Posted November 11, 2012 Report Posted November 11, 2012 parerea mea e ca nu ai ce face cu banii.. majoritatea telefoanelor cu android fac tot ceea ce face un Aifon. Daca vrei sa il iei doar ca sa "esti barosan" atunci go on Mai bine pune banii aia intr-o cizma si dupa ceva vreme o sa gasesti ceea ce iti va place Quote
andreinick05 Posted November 11, 2012 Author Report Posted November 11, 2012 La mine un telefon nu sta mai mult de o luna-doua (fac schimburi) si as fi vrut sa vad si eu cum e aifonu Quote