Xander Posted November 14, 2012 Report Posted November 14, 2012 Am tot cautat zilele astea un serviciu cu care sa faci thumb-uri la pagini... sa arate corect si sa fie moka bineinteles ca nu am gasit asa ca mi-am facut singurhttp://ls0.me/screenshots/Webpage Thumbnailer.crxInstall: downloadezi de pe link-ul de mai sus( o sa apara un warning ) , deschizi tools->extensions , tragi extensia peste fereastra , apesi okUse: o sa apara in dreapta barii de navigare un aparat foto..., cand te uiti la o pagina apesi pe ala si iti face poza care o sa apara intr-un notification box Pozele sunt generate de browser , uploadate pe server la mine , scaled la dimensiunea 212x107px si salvate singurele date salvate de server sunt hash('256' , 'url-screenshot') si continutul thumb-uluicodul php care salveaza thumb-urile:<?phpHeader("Content-Type: application/json");if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] != "POST") die();if(!isset($_POST['img']) || !isset($_POST['url'])) die();if(!preg_match('#data\:image/png\;base64\,#' , $_POST['img'])) die();$data = substr($_POST['img'] , 22);$url = $_POST['url'];$url = hash('sha256' , $url) . ".png";;$location = "/thumbs/" . $url;if(!is_file("." . $location )){ $data = base64_decode($data); $im = new Imagick(); $im->readimageblob($data); $im->resizeImage(212,107 , 0 , 1 , true); file_put_contents("." . $location , $im->getImageBlob());}$server = "http://ls0.me/screenshots";echo json_encode(array("location" => $server . $location));?>daca cineva are nevoie de codul extensiei in sine si imi da un motiv bunicel pentru el ... il dau moka exemple de poze:P.S.: pentru ca sunt generate direct din browser pozele... nu sunt probleme cu flash-ul Quote
gorila Posted November 14, 2012 Report Posted November 14, 2012 Pai nu-i acelasi lucru cu Acasa/Cele mai vizitate site-uri ? Quote
Xander Posted November 16, 2012 Author Report Posted November 16, 2012 Ce treaba are cu cele mai vizitare site-uri ? Intri pe o pagina apesi pe screenshot si iti face poza la ce vezi... nu tine cont de history sau altceva Quote