Jump to content

gorila

Active Members
  • Posts

    187
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by gorila

  1. bah esti prost, nu ramane sistemul cum l-ai lasat daca inchizi?? wow ce balarie!
  2. Grand Theft Auto V-FULL UNLOCKED-SG asta este, ai idee?
  3. bag foot in el, crezui ca pot juca gta 5 cracuit pe el dar se pare ca nu este suficient spatiu sa-l trag si sa-l instalez
  4. Daca ai Office ProPlus 2013 / Win 8Pro as dori sa ma pui pe lista. Merci!
  5. sunt generice. n-au valoare, la fel si postul tau
  6. este cunoscuta treaba, cand ai mai mult de trei thread-uri pe descarcare cade reteaua wifi. problema apare la ultimele versiuni, cel mai bine il pui pe pauza cand descarci, sa zicem 3 file. Solutii sunt, ca de exemplu sa dezactivezi filtrul ndis al softului de pe reteaua wifi, dar nerecomandabil. ps: da , muie la aia care se dau zmei si fac spam.
  7. Thinking of leaving Windows Phone for Androi… | Windows Phone 8 Development and Hacking | XDA Forums
  8. Niciodata nu s-a restartat macar! Pai vezi tu, eu muncesc foarte mult, sunt cap de familie, am copil si nu il folosesc la jocuri. De fapt am un lumia 520 care nu cred ca a fost creat pentru asa ceva. Mai citesc un mail, mai intru pe grup in whatsapp, un messenger cu amicii plecati afara, folosesc gps-ul si zonga cand conduc(fac naveta). Pentru mine telefonul isi face treaba. Edit: Astia de la voda vor sa-mi dea un s4 + 6GB moca sa prelungesc abonamentul. Chiar azi m-au sunat. Le-am zis sa revina maine, dar pentru un s4... sa-mi suga cariciul. Atat de multumit sunt de wp.
  9. Am avut ishit, 4 telefoane si doua tablete cu android si de un an un windows phone, unul slab dpdv al configuratiei. Pe android am tot avut probleme- cu softul, cu virusi, lag/freeze si cam toate situatiile neplacute posibile(pierdere de date, contacte, etc).Pe wp nimic nefast pana acum. Lumia asta pe care il am ruleaza 8.1 beta, pe developer, si nu imi face figuri deloc. Beta si este mai stabil decat android-ul. Daca vrei sa investesti inteligent baga bani intr-un iphone sau wp. Evita mizeriile gen allview si alte cacaturi rebranduite Sau cumpara un telefon cu android de top. Cat despre faptul ca in magazinul windows nu gasesti tot ce-ti doresti... ghiion. Eu folosesc telefonul ca telefon. Nu-l pun sa-mi faca cafeaua, nu-mi trage apa la wc etc.
  10. core=nucleu,nu cate core uri. Invatati in pusca mea sa scrieti romaneste.
  11. Windows Phone - ????????? - 4PDA Deal Alert: get paid WP8 apps free for limited time - Page 6 - xda-developers Games-WP Free Windows Phone Games and Apps (XAP) for download. Windows phone Apps and Games XAP Download
  12. intra pe kaspersky usa si instaleaza kis 2014
  13. Online PIDChecker Si da, se merita sa-l instalezi acasa. Nu verifica nicio licenta la programele noi instalate si este bine sa nu activezi smartscreen la instalare sau post instalare.
  14. dc-unlocker_new.rar Unlock_Modem_MF.zip
  15. Care-l folositi cu securitykiss tunel o sa observati ca softul din urma nu se va conecta la server/sau o va face foarte greu. Este o problema de compatibilitate a driverelor.
  16. L-a ce te asteptai, sunt licente puse pe net din 2007 .
  17. hdbits.org si exigomusic.org cu siguranta o sa gasesti
  18. Download: snagit.exe Licente:
  19. Pagina promotiei: Anti-Virus – Antivirus - Free Trial - Download Antivirus | F-Secure Download: http://download.sp.f-secure.com/SE/Retail/installer/2/F-SecureNetworkInstaller_AV2013-5XZWR-H89Z4-P3S6H_.exe License key: AV2013-5XZWR-H89Z4-P3S6H Oferta valabila pana pe 31 iulie 2013(download si activare).
  20. by Tuong Nguyen June 25, 2013 9:19 AM PDT
  21. i-a pune o poza cu un torrent care merge.
  22. 4790-4678-7415-1336 Card Cadou eMAG ,expira la 30.06.2013
×
×
  • Create New...