Nokia94 Posted November 14, 2012 Report Posted November 14, 2012 Mafiile PDLCel mai infect judet: ClujCel mai curat judet: Covasna Hotii de langa tine )In Bucuresti,cei mai mari hoti sunt:Silviu PrigoanaMihai Razvan UngureanuAdriean VideanuStefan PirpiliuLiviu NegoitaPetruta PetrofSilvian IonescuMircea Cintez?Ps: mi se pare mie, sau site-ul asta mafiilepdl.ro e cea mai penibila din romania ?
hades Posted November 14, 2012 Report Posted November 14, 2012 Toate incercarile nefaste de a face politica pe internet sfarsesc prin a deveni o dejectie publica a unor minti atrofiate de comunism, ipocrizie si prostie.
Graphik Posted November 14, 2012 Report Posted November 14, 2012 (edited) Politicienii din ziua de azi au ajuns ca in fraza aceea "hotul striga hotul" Mie mi-ar face o deosebita placere daca ar incepe sa-si scoata ochii unii altora la propriu ceva actiune ca vorbe am tot auzit de doua decenii. Ceva gen rusia sau asia unde oamenii se incing rau, mai o vorba mai un pumn un picior... Edited November 14, 2012 by Graphik