laziooo Posted November 20, 2012 Report Posted November 20, 2012 salutare dupa cum spune titlul am un i4 cu jailbreak facut cu redsnow iar cateodata mi se blocheaza butonul HOME , ramane blocat si nu pot sa fac nimic , daca intru intr-o aplicatie nu pot sa mai ies .ca sa revina la normal ori trebuie sa tin apasat butonul incontinuu ori sa apas pe el de 15mii de oria mai patit cineva asa ceva ? sa fie vreo problema tehnica sau de la soft/jailbreak? Quote
Cor3Quad Posted November 20, 2012 Report Posted November 20, 2012 nu am mai auzit sa ai probleme cu butonul HOME dupa ce faci jailbreak , sigur ii o problema tehnica Quote
colt.1911 Posted November 20, 2012 Report Posted November 20, 2012 schimba butonul la service.sau poti sa-l schimbi tu daca te tin franele:butonul e 12 lei;gasesti aici (si ai si un tutorial de montare pe aceasi pagina):Buton meniu microcontact Apple iPhone 4 Originalsi tot pe site-ul asta e si un set de surubelnite SPECIALE pt Iphone 4;Set service Apple iPhone 4DACA considera vre-un mod ca fac reclama rog sa ma anunte ca sa editez (am pus link-ul in scopul de a ajuta userul cu problema sa) Quote
gorila Posted November 20, 2012 Report Posted November 20, 2012 (edited) Da,la iphone 4 asta este o problema des intalnita,se blocheaza datorita prafului.Nu te speria,da-i cu wd40 pe un be?i?or de ureche(cel mai bine dai pe be?iga?,nu pe buton).Mare atentie cand faci asta,si, bineinteles nu uita sa opresti telefonul inainte.Solutia se evapora in cateva minute daca nu abuzezi;poti repeta asta daca nu esti multumit.Sau te duci la service si te ard aia de 100-120 lei. Edited November 20, 2012 by gorila Quote