jonny Posted December 23, 2012 Report Posted December 23, 2012 Salut,In primul rand vreau sa precizez ca sunt 0 in ceea ce priveste css. Se da urmatorul site - Taranis | True quality matters si am nevoie sa fac 2 schimbari: 1 - Meniul, cel cu Home, Our Products si Contact sa-l mut din stanga in dreapta - sub actualul phone / email2 - Sa inversez "phone / email" cu "Search" si sa trec phone si email pe acelasi rand, daca e prea complicat, ma multumesc doar cu inversarea lor. Css-ul l-am pus pe @charset "utf-8"; @charset "utf-8"; /* GENERAL */ body { color:#eeeeee; bac - Pastebin.com . Ma repet inca o data, sunt 0 in ceea ce priveste css, daca e vreun coleg care se plictiseste si are 5 minute (sper) la dispozitie sa-mi faca si mie modificarile cerute, raman dator. De asemenea, daca mai trebuie furnizate anumite informatii, pm.Merci si Sarbatori Fericite tututor.jonny Quote
Sim Master Posted December 23, 2012 Report Posted December 23, 2012 [CSS] @charset "utf-8"; /* HEADER-2 */ #navigation { width: 100%; float:left; font - Pastebin.comFisierul modificat a fost header-2.css (am schimbat pozitia meniului)Pentru interschimbarea phone/e-mail cu search trebuie sa faci modificarile din html, nu din css. Quote
jonny Posted December 23, 2012 Author Report Posted December 23, 2012 Salut Sim, si merci de raspuns.Intr-adevar, meniul se muta unde am eu nevoie, dar imi dispare backgroundul, plus ca atunci cand dau cu mouse peste meniu nu mai apar culorile care ar trebui ... Am atasat aici un printscreen -> http://img401.imageshack.us/img401/6739/cssmi.jpgCe modificari in HTML ? Poti fi un pic mai precis ? Merci inca o data Quote
Sim Master Posted December 23, 2012 Report Posted December 23, 2012 E ciudat, eu am modificat fisierul in google chrome si arata bine. Ai putea incerca sa intri in fisierul header-2.css, cel nemodificat iar la linia 5, unde este asta:#navigation ul {list-style:none; margin: 0;}sa inlocuiesti cu asta:#navigation ul {list-style:none; margin: 0;float: right;}La html trebuie sa pui tot div-ul in care este searchul in locul celui cu phone/email si invers. Asa o sa le poti schimba pozitia. Quote
jonny Posted December 23, 2012 Author Report Posted December 23, 2012 Mii de scuze, sunt obosit si nu am citit cu atentie ce ai zis de prima data, eu copisem ce-mi dadusei tu direct peste black.css, am modificat acum in header-2.css si merge fara probleme.Despre ce html vorbesti tu ? E wordpress, faci cumva referire la footer.php si header.php ? Daca da, am cautat div-ul de la contact "<div class="contact_holder">" daca despre asta e vorba in footer.php dar nu e acolo ... Mersi inca o data ! Quote
jonny Posted December 23, 2012 Author Report Posted December 23, 2012 Update, am gasit care cum unde e, search-ul e in footer-b-1.php si contactul in header-2.php. Buba e urmatoarea - contactul l-am dus jos, nu am reusit sa-l pun pe un singur rand, dar nu e problema ... Buba e ca nu reusesc sa fac search-ul calumea ... Am pus pe pastebin fisierele originale:footer-b-1.php - <div id="footer2_container"> <div id="footer2_wrapper"> - Pastebin.comheader-2.php - <div id="header_container" class="header_container_2"> <div id="header_wrapp - Pastebin.comFisierele modificate: footer-b-1.php - <div id="footer2_container"> <div id="footer2_wrapper"> - Pastebin.comheader-2.php - <div id="header_container" class="header_container_2"> <div id="header_wrapp - Pastebin.com Poti sa te uiti un pic in header-2.php modificat, si sa-mi zici ce ar trebui sa modific ? Si daca ai timp, poti arunca un ochi si pe footer sa vezi daca, codul e ok ? De afisat afiseaza bine.Inca o data, multumesc frumos Quote
Sim Master Posted December 23, 2012 Report Posted December 23, 2012 Incearca asta: <div id="header_container" class="header_container_2"> <div id="header_wrapp - Pastebin.comNu sunt sigur ca merge pentru ca n-am putut testa. Quote
jonny Posted December 23, 2012 Author Report Posted December 23, 2012 Salut Sim,Nu, nu merge ... Ai putea sa-mi dai un pm cu un yahoo ceva ? Mersi frumos Quote