Jump to content
jonny

Rearanjare niste chestii din css

Recommended Posts

Posted

Salut,

In primul rand vreau sa precizez ca sunt 0 in ceea ce priveste css. Se da urmatorul site - Taranis | True quality matters si am nevoie sa fac 2 schimbari:

1 - Meniul, cel cu Home, Our Products si Contact sa-l mut din stanga in dreapta - sub actualul phone / email

2 - Sa inversez "phone / email" cu "Search" si sa trec phone si email pe acelasi rand, daca e prea complicat, ma multumesc doar cu inversarea lor.

Css-ul l-am pus pe @charset "utf-8"; @charset "utf-8"; /* GENERAL */ body { color:#eeeeee; bac - Pastebin.com . Ma repet inca o data, sunt 0 in ceea ce priveste css, daca e vreun coleg care se plictiseste si are 5 minute (sper) la dispozitie sa-mi faca si mie modificarile cerute, raman dator. De asemenea, daca mai trebuie furnizate anumite informatii, pm.

Merci si Sarbatori Fericite tututor.

jonny

Posted

E ciudat, eu am modificat fisierul in google chrome si arata bine. Ai putea incerca sa intri in fisierul header-2.css, cel nemodificat iar la linia 5, unde este asta:

#navigation ul {list-style:none; margin: 0;}

sa inlocuiesti cu asta:

#navigation ul {list-style:none; margin: 0;float: right;}

La html trebuie sa pui tot div-ul in care este searchul in locul celui cu phone/email si invers. Asa o sa le poti schimba pozitia.

Posted

Mii de scuze, sunt obosit si nu am citit cu atentie ce ai zis de prima data, eu copisem ce-mi dadusei tu direct peste black.css, am modificat acum in header-2.css si merge fara probleme.

Despre ce html vorbesti tu ? E wordpress, faci cumva referire la footer.php si header.php ? Daca da, am cautat div-ul de la contact "<div class="contact_holder">" daca despre asta e vorba in footer.php dar nu e acolo ...

Mersi inca o data !

Posted

Update, am gasit care cum unde e, search-ul e in footer-b-1.php si contactul in header-2.php. Buba e urmatoarea - contactul l-am dus jos, nu am reusit sa-l pun pe un singur rand, dar nu e problema ... Buba e ca nu reusesc sa fac search-ul calumea ... Am pus pe pastebin fisierele originale:

footer-b-1.php - <div id="footer2_container"> <div id="footer2_wrapper"> - Pastebin.com

header-2.php - <div id="header_container" class="header_container_2"> <div id="header_wrapp - Pastebin.com

Fisierele modificate:

footer-b-1.php - <div id="footer2_container"> <div id="footer2_wrapper"> - Pastebin.com

header-2.php - <div id="header_container" class="header_container_2"> <div id="header_wrapp - Pastebin.com

Poti sa te uiti un pic in header-2.php modificat, si sa-mi zici ce ar trebui sa modific ? Si daca ai timp, poti arunca un ochi si pe footer sa vezi daca, codul e ok ? De afisat afiseaza bine.

Inca o data, multumesc frumos