Jump to content

Sim Master

Active Members
 • Content count

  582
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Sim Master last won the day on February 25 2013

Sim Master had the most liked content!

Community Reputation

108 Excellent

About Sim Master

 • Rank
  Registered user

Profile Information

 • Gender
  Male

Converted

 • Location
  Timisoara
 • Occupation
  Developer

Recent Profile Visitors

665 profile views
 1. Blocare ip la server dedicat

  Cand au fost de acord, le-ai spus ca vei publica materiale cu continut protejat de copyright asupra carora nu ai niciun fel de drept de publicare, sau doar ca o sa ai un site de filme? Poate te-au inteles gresit si s-a iscat o confuzie.
 2. Blocare ip la server dedicat

  Explicatiile astea ar trebui sa i le ceri lor. Dar e irelevant daca mailul este sau nu real atata timp cat tu le-ai incalcat termenii si conditiile. Puteau sa nici nu primeasca vreun mail si sa se autosesizeze.
 3. Blocare ip la server dedicat

  Pot face ce vor cu serverele si ip-urile lor. Iar tu le-ai acceptat regulile cand ti-ai facut contul. Si da, este normal sa iti opreasca serviciile daca primesc reclamatii.
 4. Cerere ajutor SQL/PHP limitare creeare de conturi

  Cred ca fisierul care te intereseaza este in "./system/modules/users/sections/cpanel/php/add.php". Daca te uiti in browser la requestul pe care il face atunci cand incerci sa adaugi un user o sa vezi cam ce modul / fisier incearca sa incarce: Screenshot 1 Am incercat sa decodez fisierul de mai sus cu versiunea demo de pe situl http://easytoyou.eu/decoders si rezultatul e asta: Screenshot 2 Eroarea de pe site coincide cu eroarea din fisier, deci as zice ca fisierul ala trebuie sa-l decodezi. Dar totusi daca te uiti mai jos putin in al doilea screenshot o sa vezi ca se foloseste si de alte functii care sunt pe altundeva.
 5. Cerere ajutor SQL/PHP limitare creeare de conturi

  Fara sa decriptezi fisierele nu poti sa faci nimic. Erau la un moment dat ceva tooluri pe net moca / crackuite cu care puteai decoda, dar nu stiu cate dintre ele mai merg acum. Dar daca vrei ceva care sa mearga, cu siguranta gasesti pe google servicii care decodeaza asa ceva contra cost.
 6. Cerere ajutor SQL/PHP limitare creeare de conturi

  Motivul pentru care nu gasesti stringul ala in fisiere e pentru ca sunt criptate cu ioncube.
 7. Cerere ajutor SQL/PHP limitare creeare de conturi

  Cel mai probabil contul tau oferit de firma de hosting are o limitare de 3 conturi mysql, caz in care doar ei te pot ajuta. Cel mai probabil te vor pune sa cumperi un alt plan care are mai multe conturi.
 8. Ajutor Simple Html Dom

  Avand in vedere ca imaginile sunt injectate dinamic in pagina, nu poti folosi modulele pentru HTML DOM din PHP. Va trebui sa le iei cu regex. preg_match_all('/<img src="(.*)" id="(pic_(.*?))" (.*) \/>/', $page_contents, $matches); $imgs = [ 'src' => $matches[1], 'id' => $matches[2] ]; print_r($imgs);
 9. Help me php phpMyAdmin

  Sau daca nu vrei sa modifici deloc codul, poti adauga linia asta la inceputul unui fisier care se include peste tot, gen config.php: ob_start();
 10. Sugestii site informativ IT. admin.md

  Dezactiveaza invartitul icoanelor din meniu. E groaznic. Cred ca ping, reverse ip si port checker sunt inutile pentru ca exista comenzi din terminal care fac asta. Iar pentru restul tool-urilor, majoritatea sigur folosesc primul site care apare pe google. Cea mai utila mi se pare pagina cu domeniile. Daca vreodata voi avea nevoie de unul din domeniile alea voi sti sa te contactez. Un tool smecher mi s-ar parea sa oferi tu un server proxy, iar eu sa vad intr-o interfata toate requesturile facute prin proxy-ul ala + informatiile aferente. Un fel de Fiddler online.
 11. Dilema Windows Time

  Fara sa ai macar o data acces la unitate nu prea ai cum, intr-adevar. E ca si cum ai vrea sa schimbi ora oricarui calculator din lume stiind doar ip-ul, lucru imposibil de facut. Daca ai fi avut acces la calculator cat sa schimbi serverul NTP din time.windowsupdate.com cu cel al tau, din "cloud", cred ca ar fi mers. Nici macar nu te-ar mai interesa ip-ul modemului intrucat calculatorul se va conecta singur la serverul setat si va cere data si ora. Poate poti lua chiar din serverul ntp ip-ul modemului daca ai nevoie de el pentru altceva (aka sa vezi in serverul NTP clientii conectati). Nu stiu exact la ce te-ai referit cand ai zis ca unitatea o sa aleaga cea mai apropiata sursa. Din cate stiu alegi un singur server ntp si ala ramane, nu?
 12. Dilema Windows Time

  N-am incercat vreodata, dar teoretic daca poti sa iti creezi un server NTP custom si sa pui calculatorul sa se sincronizeze cu el, ar trebui sa poti sa-i spui remote ce ora si data vrei sa aibe.
 13. Cum se trece de interfon?

  Codul nu e acelasi la toate. Difera la fiecare bloc sau scara.
 14. Site stiri (minimalist)

  Ca idee, nu poti bifa ca traficul sa nu treaca prin cloudflare ci sa duca direct catre ip-ul serverului? Teoretic, ar fi mai rapid pentru ca renunti la un server intermediar. Eventual restul resurselor sa le servesti de pe un subdomeniu care trece prin cloudflare, pentru edge caching.
 15. Site stiri (minimalist)

  Finish: 2.30s DOMContentLoaded: 805ms Load: 2.07s Folosesti si php 7.1?
×