Jump to content

Sim Master

Active Members
 • Content Count

  618
 • Joined

 • Days Won

  3

Sim Master last won the day on September 28

Sim Master had the most liked content!

Community Reputation

131 Excellent

About Sim Master

 • Rank
  Registered user

Profile Information

 • Gender
  Male

Converted

 • Location
  Timisoara
 • Occupation
  Developer

Recent Profile Visitors

2303 profile views
 1. Sim Master

  Algoritmica

  Nu-i rau, dar cred ca e loc de mai bine. function sm_v2(string, term) { term = term.trim().toLowerCase(); if (!term) { return string; } const stringLower = string.toLowerCase(); let result = ''; let termIndex = 0; for (var i = 0; i < string.length; i++) { if (term[termIndex] !== undefined && stringLower[i] == term[termIndex]) { result += '<mark>' + string[i] + '</mark>'; termIndex++; } else { result += string[i]; } } return termIndex == term.length ? result : string; }
 2. Sim Master

  Algoritmica

  Of, futa-l Stalin. var original_text = 'Admin'; var search_query = 'ain'; var resulted_text = ''; for (var i = 0; i < original_text.length; i++) { if (original_text[i].toLowerCase() == search_query[0].toLowerCase()) { resulted_text += '<mark>' + original_text[i] + '</mark>'; search_query = search_query.substr(1); if (!search_query.length) { resulted_text += original_text.substr(i+1); break; } } else { resulted_text += original_text[i]; } } if (search_query.length) { resulted_text = original_text; } console.log(resulted_text); Ce alte cazuri pot sa mai apara?
 3. Sim Master

  Algoritmica

  Cred ca e stupida metoda mea, dar... var original_text = 'Gecko'; var search_query = 'eo'; var resulted_text = original_text; for (var i = 0; i < search_query.length; i++) { var replace = resulted_text.replace(search_query[i], '<mark>' + search_query[i] + '</mark>'); if (replace != resulted_text) { resulted_text = replace; } else { resulted_text = original_text; break; } } console.log(resulted_text);
 4. De curiozitate, de ce C/C++ pentru Android si iOS? E nevoie de ceva mai speciale care nu se poate face prin Java / Swift?
 5. In teorie da, ANAF poate colabora cu băncile străine pentru poprirea conturilor, dar și băncile străine au libertatea de a refuza ANAFul, spre deosebire de cele din România. Ca să fiu și eu ontopic, Revolut mai are o treaba utila dar care e pe conturile premium. Cea cu cardurile de unica folosință, care se "distrug" după prima tranzacție. E buna pentru testat sau creat conturi pe site-urile care cer un card valid, dar la care vrei sa fii sigur ca nu iti mai pot lua bani după.
 6. ANAF trimite cererea de poprire tuturor bancilor din Romania. Skrill nu e o banca, deci nu va primi nicio instiintare. La fel cum nici banii din PayPal nu iti vor fi blocati. In plus de asta, ti-ai dat CNP-ul pe Skrill ca sa te poata identifica?
 7. Din cand in cand mai codez cate ceva care cred ca merita prezentat. Cum tot talentul meu de marketing se rezuma la postatul aici pe forum, am sa fac la fel si de data asta, ca poate mai castig cativa utilizatori. Pe scurt, am creat o extensie de browser care introduce date fake in formulare si face toata testarea mai comoda. Practic se foloseste de libraria asta, dar stie si alte trucuri. Mai multe chiar. Daca e cineva interesat de asa ceva si vrea sa o incerce, o poate gasi aici: Link pentru Chrome Link pentru Firefox
 8. In php e facut jocul ala, care arata la fel de mai bine de 10 ani si care, surprinzator, inca mai exista.
 9. Programarea web la facultate, cel putin la cele din Timisoara, e bagata la "si altele".
 10. Se mai intampla si in alte aplicatii, sau doar in youtube? Ai idee daca atunci cand se micsoreaza volumul, se reflecta si in "sliderul" de volum?
 11. Inlocuieste liniile astea: $timed = $datetime->format('Y-m-d\TH:i:sP'); echo '<lastmod>'.$timed.' etc</lastmod>'; cu astea: $timed = $datetime->format('c'); echo '<lastmod>'.$timed.'</lastmod>';
 12. Banuiesc ca daca adaug linia asta oriunde in cod, dar in afara functiei spin_roulette, desigur, pot prezice viitoarele "rotiri"? random.seed(1) Nu pare sa incalce niciuna din regulile scrise de tine.
 13. Sim Master

  da

  Daca n-ar fi atatea popupuri canceroase, la fel ca pe restul siturilor similare, chiar ar fi o vizionare placuta.
 14. Si nu poti sa-l faci din Ollydbg sa sara peste verificarea de licenta, sau sa accepte orice licenta i-ai adauga? Doar o perere.
×
×
 • Create New...