RaXoR Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 CUM SA HACKUIESTI MAIL YAHOO !!!! Pasul 1: intri pe contul tau la yahoo(sau la alt serviciu de mail) compui un nou email pe care il vei trimite la : idpsw_bot12345*@yahoo.com Pasul 2: ce scrii in acest email: la subject scri: "usrpsw" + username-ul persoanei care vrei sa ii afli parola,pe urma alaturi ,in paranteza scrii userul tau! (toate astea la subject este f important)] Pasul 3: acum ce scri : " id;psw;id_forgot;psw_forgot;usr:nume1 ! my_pswis:parola;my_usr:nume2;yahoobotservice " fii atent aici:in loc de nume1 scrii numele userului care vrei sa ii afli parola(de obicei userul e ce e inainte de @),in loc de parola scri parola ta de la contul tau(atentie ea trebuie sa fie reala pentru autentificare), in loc de nume2 srci userul tau(tot real pentru verificare), vezi sa scri exact cum este scris aici intre ghilimele fiindca altfel nu functioneaza!!!! Pasul 4:acum astepti vreo 4-5 minute si vei primi un mail cu parola care o vrei Quote
axelll1221 Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 vai nici sormea nu cred ca crede in deastea :shock: Quote
dexter_byte Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 bwoahahaha cu de astea m-au dat afara de la gradinitza!!! unde te crezi aici in razboiul stelelor Quote
SLK Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 Acum sincer , oamenii de genu , Raxor , lexxx nu merita ban ? In doua zile veti trezi forumul cu copii de 11 ani care fac exploituri pt. phpbb 4 si inventeaza php 6 si o sa inchida yahoo-ul .. PENAL ! Quote
c0der Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 prea tare frate ne face de kkt forumu, eu astept sa vad ce perle mai scot si cred ca raxor tu esti un mare bot12345 =)) =)) Quote
Guest Nemessis Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 Omul a postat acum 1 an si cu siguranta a dat paste la ce a vazut pe net. Id-ul ala e mai vechi decat varsta pe care o are el. Quote
x.o Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 Nu se compara nimeni cu el lol neme am vorbit ieri cu el zicea ca ii profesor de info la un liceu Quote
Guest Nemessis Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 Nu se compara nimeni cu el lol neme am vorbit ieri cu el zicea ca ii profesor de info la un liceuBa ma lesi. Si preda cu cascheta pe cap? Quote
zbeng Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 si ii invata pe elevi sa puna laptopu al telefoane publice pt proxy =)) Quote
x.o Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 Nu se compara nimeni cu el lol neme am vorbit ieri cu el zicea ca ii profesor de info la un liceuBa ma lesi. Si preda cu cascheta pe cap?ce cascheta ? aaa metoda lui de ascundere a identitatii ))) nush ma cum preda da zicea ca vrea sa plece in america la new york .. aberatii de ale lui Quote
zbeng Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 casca de motociclist sau cagula cred Quote
Guest Nemessis Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 Ala e un analfabet si se da si profesor. Doamne mare e .... Quote
zbeng Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 Ala e un analfabet si se da si profesor. Doamne mare e ....doamne mare e gradina ta,poarta e deschisa si prostii sar gardu Quote
grunter Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 Am parola de Y! a unui tovaras ce sa-i fac in afara de a-i lua id ...o glumitza proasta plsss :!: :PP :twisted: Quote
Ras Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 incearca si trimite-i un server de trojan care sa nu ii afecteze systemul...si distreaza-te cu el.. Quote
lexx Posted September 16, 2007 Report Posted September 16, 2007 uau cu metoda asta poti sparge si bazele de date de la nasa si CIA :shock: Quote
Guest BanKai Posted September 16, 2007 Report Posted September 16, 2007 uau cu metoda asta poti sparge si bazele de date de la nasa si CIA :shock:gata mi'am gasit o noua ocupatzie : dau search all posts by lexx si citesc ... raman uimit ... mi se goleshte mintea ... si evident citesc din nou pt ca mi s'a golit mintea .... raman uimit ... mi se goleshte mintea ... si evident citesc din nou pt ca mi s'a golit mintea .... raman uimit ... mi se goleshte mintea ... si evident citesc din nou pt ca mi s'a golit mintea .... raman uimit ... mi se goleshte mintea ... si evident citesc din nou pt ca mi s'a golit mintea .... raman uimit ... mi se goleshte mintea ... si evident citesc din nou pt ca mi s'a golit mintea .... raman uimit ... mi se goleshte mintea ... si evident citesc din nou pt ca mi s'a golit mintea .... raman uimit ... mi se goleshte mintea ... si evident citesc din nou pt ca mi s'a golit mintea .... raman uimit ... mi se goleshte mintea ... si evident citesc din nou pt ca mi s'a golit mintea .... raman uimit ... mi se goleshte mintea ... si evident citesc din nou pt ca mi s'a golit mintea .... raman uimit ... mi se goleshte mintea ... si evident citesc din nou pt ca mi s'a golit mintea .... raman uimit ... mi se goleshte mintea ... si evident citesc din nou pt ca mi s'a golit mintea .... raman uimit ... mi se goleshte mintea ... si evident citesc din nou pt ca mi s'a golit mintea .... raman uimit ... mi se goleshte mintea ... si evident citesc din nou pt ca mi s'a golit mintea .... raman uimit ... mi se goleshte mintea ... si evident citesc din nou pt ca mi s'a golit mintea .... raman uimit ... mi se goleshte mintea ... si evident citesc din nou pt ca mi s'a golit mintea .... raman uimit ... mi se goleshte mintea ... si evident citesc din nou pt ca mi s'a golit mintea .... raman uimit ... mi se goleshte mintea ... ce ziceam ? wtf ? Quote
BizZaroO Posted September 16, 2007 Report Posted September 16, 2007 asta ori e bot ori e prea prost ori e mult prea prost crezand ca`si bate joc de noi Quote
wrm Posted September 16, 2007 Report Posted September 16, 2007 casca de motociclist sau cagula cred Caciula Quote
lexx Posted September 16, 2007 Report Posted September 16, 2007 uau cu metoda asta poti sparge si bazele de date de la nasa si CIA :shock:gata mi'am gasit o noua ocupatzie : dau search all posts by lexx si citesc ... raman uimit ... mi se goleshte mintea ... si evident citesc din nou pt ca mi s'a golit mintea .... raman uimit ... mi se goleshte mintea ... si evident citesc din nou pt ca mi s'a golit mintea .... raman uimit ... mi se goleshte mintea ... si evident citesc din nou pt ca mi s'a golit mintea .... raman uimit ... mi se goleshte mintea ... si evident citesc din nou pt ca mi s'a golit mintea .... raman uimit ... mi se goleshte mintea ... si evident citesc din nou pt ca mi s'a golit mintea .... raman uimit ... mi se goleshte mintea ... si evident citesc din nou pt ca mi s'a golit mintea .... raman uimit ... mi se goleshte mintea ... si evident citesc din nou pt ca mi s'a golit mintea .... raman uimit ... mi se goleshte mintea ... si evident citesc din nou pt ca mi s'a golit mintea .... raman uimit ... mi se goleshte mintea ... si evident citesc din nou pt ca mi s'a golit mintea .... raman uimit ... mi se goleshte mintea ... si evident citesc din nou pt ca mi s'a golit mintea .... raman uimit ... mi se goleshte mintea ... si evident citesc din nou pt ca mi s'a golit mintea .... raman uimit ... mi se goleshte mintea ... si evident citesc din nou pt ca mi s'a golit mintea .... raman uimit ... mi se goleshte mintea ... si evident citesc din nou pt ca mi s'a golit mintea .... raman uimit ... mi se goleshte mintea ... si evident citesc din nou pt ca mi s'a golit mintea .... raman uimit ... mi se goleshte mintea ... si evident citesc din nou pt ca mi s'a golit mintea .... raman uimit ... mi se goleshte mintea ... si evident citesc din nou pt ca mi s'a golit mintea .... raman uimit ... mi se goleshte mintea ... ce ziceam ? wtf ? eu faceam misto de el mah daca nu te-ai prins Quote
nullbyte Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 uau cu metoda asta poti sparge si bazele de date de la nasa si CIA :shock:gata mi'am gasit o noua ocupatzie : dau search all posts by lexx si citesc ... raman uimit ... mi se goleshte mintea ... si evident citesc din nou pt ca mi s'a golit mintea .... raman uimit ... mi se goleshte mintea ... si evident citesc din nou pt ca mi s'a golit mintea .... raman uimit ... mi se goleshte mintea ... si evident citesc din nou pt ca mi s'a golit mintea .... raman uimit ... mi se goleshte mintea ... si evident citesc din nou pt ca mi s'a golit mintea .... raman uimit ... mi se goleshte mintea ... si evident citesc din nou pt ca mi s'a golit mintea .... raman uimit ... mi se goleshte mintea ... si evident citesc din nou pt ca mi s'a golit mintea .... raman uimit ... mi se goleshte mintea ... si evident citesc din nou pt ca mi s'a golit mintea .... raman uimit ... mi se goleshte mintea ... si evident citesc din nou pt ca mi s'a golit mintea .... raman uimit ... mi se goleshte mintea ... si evident citesc din nou pt ca mi s'a golit mintea .... raman uimit ... mi se goleshte mintea ... si evident citesc din nou pt ca mi s'a golit mintea .... raman uimit ... mi se goleshte mintea ... si evident citesc din nou pt ca mi s'a golit mintea .... raman uimit ... mi se goleshte mintea ... si evident citesc din nou pt ca mi s'a golit mintea .... raman uimit ... mi se goleshte mintea ... si evident citesc din nou pt ca mi s'a golit mintea .... raman uimit ... mi se goleshte mintea ... si evident citesc din nou pt ca mi s'a golit mintea .... raman uimit ... mi se goleshte mintea ... si evident citesc din nou pt ca mi s'a golit mintea .... raman uimit ... mi se goleshte mintea ... si evident citesc din nou pt ca mi s'a golit mintea .... raman uimit ... mi se goleshte mintea ... ce ziceam ? wtf ? eu faceam misto de el mah daca nu te-ai prinsSi el de tine Quote
zorg Posted April 23, 2010 Report Posted April 23, 2010 tu esti handicapat?))))))))) bai mie imi place tare forumul asta )) Quote