Jump to content

wrm

Members
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

wrm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. wrm

    wrm

    upx nu face un tool nedetectabil. cred ca toti antivirusii au upx unpacker. nu este de ras, este trist. -ca sa demonstrezi ca oamenii nu pot zbura trebuie sa demonstrezi ca fiecare om in parte nu poate zbura. -ca sa demonstrezi ca oamenii pot zbura, trebuie macar unul sa poata sa zboare. -ca sa spui ca nu merge download pe de rapidshare cu aol.... te prinzi tu. ar trebuii sa demonstrez la fiecare in parte ca nu merge, mda ! Incep testele vreau screenuri ) spunemi cum vrei ca nu meriti sa iti spun nicicum esti la nivel cu lexx yo`s la nivel cu rex baaaaa , nu cu flex sau lex cum lo chema.. tu nul stii pe rex, ii plac foarte mult copii ,,, flexstring, esti copil ?
  2. wrm

    wrm

    vai vai draga, o sa-ti spun deacum domnu master in toate ! Domnu master... :twisted: LE : Domnu doctorat nu master )) !
  3. wrm

    wrm

    hahahahahahaha, ce am mai ras. din 55 de cate ori o fost vazut topicu nu o postat nimeni, deci sincer nu mi se pare de ras . 1. un exemplu de packer stiu ca e upx , si stiam ca face un tool nedetectabil.. mai face si altele.. 2. poate tie iti merge, dar mie de pe aol 8 nu mi-a mers sa descarc de pe rs, chiar aolu imi spunea asta, " daca folositi aol s-ar putea sa nu mearga ' ceva in genu , evident, in engleza.. hahaha, ce perle ; ; )
  4. Tie ti-ar fi convenit sa ti se intample asta ? Sau voi vorbiti fara sa stiti ce vorbiti ? De ce sa ne fi infectat ? Ca sa ia un VIP ? Sau aici asa se ia VIP ? Am sa o hacksoresc si eu pe bunica, pun screen, si vip
  5. LOL . Daca il faceai cu dedicatie , poate da.. Da asa nu cred.. + ca ar trebuii sa ajuti si lumea , nu doar sa faci un program..nu cum a facut hackedss )) [ " hackedss , mai vrei VIP ? " ce mi-a placut ] Chiar nu e detectabil.. Bravo !
  6. Nimeni ? Chiar nimeni ? In Port scanner si Ip locator ( cele ale rst-ului ) trojan removeru a gasit ceva..
  7. De unde vrei sa stiu ca esti in germania ? CREZI CA AM MICROFOANE IN PERETI ?
  8. omu a pus for Y2K... pentru Y2K Gresisem acolo cu by in loc de for , si nu mai corectasem .. Nici nu mai stiu de ce am intrebat @ hackedss : Nu , nu-mi trebuie .. Dar tu ?
  9. scuze de offtopic , dar ai clicknet ?
  10. De parca ar fi si greu . Si de ce ai pus Photoshop by Y2k ?
×
×
  • Create New...