styr0 Posted December 25, 2012 Report Share Posted December 25, 2012 Vand urmatoarele conturi:1. Counter-StrikeDay of DefeatDeatmatch Classic Dota 2Half-LifeHalf-Life: Blue ShiftHalf-Life: Opposing ForceRicochetTeam Fortress ClassicPret:7 euro.2.Counter-StrikeCounter-Strike Condition ZeroCounter-Strike Condition Zero Deleted ScenesDay of DefeatDeatmatch ClassicRicochetPret:5 euro.3.Counter-Strike: SourceCounter-Strike: Source BetaPret:5 euro.4.Half-Life 2: DeathmatchHalf-Life 2: Lost CoastPret:3 euro.5.Half-Life 2: DeathmatchHalf-Life 2: Lost CoastPret:3 euro.Plata se face doar paypal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
styr0 Posted December 26, 2012 Author Report Share Posted December 26, 2012 up! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi1234 Posted December 26, 2012 Report Share Posted December 26, 2012 Tu leai luat din logurile lui testroot,si acum le vinzi aici? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
styr0 Posted December 26, 2012 Author Report Share Posted December 26, 2012 Ce dovada ai tu ca le`am luat eu din logurile lui testroot?si dak le`am luat care ar fi problema? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi1234 Posted December 26, 2012 Report Share Posted December 26, 2012 Care ar fi problema?Mancamiai pula de rahat,acum am vazut si eu cateva conturi steam in logurile alea,si toate parolele le-ai schimbat,dati ban vin toti rahati si schimba parola,macar daca il lasa sa ne jucam toti in fine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
styr0 Posted December 26, 2012 Author Report Share Posted December 26, 2012 eu le`am schimbat pe toate nu? ce rapid am fost:x si tu acum vrei sa`ti dau un steam pe gratis sau ce vrei?si nu am luat nici un cont steam din loguri;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M2G Posted December 26, 2012 Report Share Posted December 26, 2012 Din cate stiu conturile de steam pot fi recuperate usor in cazul in care se schimba parola.Cumparati pe propria raspundere.E irelevant faptul ca aceste conturi au fost luate din nu stiu ce loguri. Trebuie sa constientizati toti ca in momentul in care se posteaza loguri, pot fi considerate ca si pierdute. Parolele se schimba instant.Warn pentru oricine mai injura in topicul acesta incepand de acum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi1234 Posted December 30, 2012 Report Share Posted December 30, 2012 Nu se pot recupera usor,daca schimba parola ca de exemplu,"styr0" sa uitat atent acolo si a vazut gen "styro@yahoo.com" intri pe mail la el,si dai la search :steam,dupa care sa zicem ca are cont steam,dai frumos change password email,dai reset password steam,si gata frate,ti sa dus contul,poate daca mai ai CD-key,da asa cum nu mai ai email,adio tot,de-asta de acuma inainte,cand puneti niste loguri cryptatile,sa le ia cine merita,chiar daca nu stiu eu sa le decryptez doar pe unele,de cat sa ia oameni ca styro mai bine ia aia cu posturi,sau ceva de genu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...