razvycule Posted December 29, 2012 Report Share Posted December 29, 2012 Salut am incercat sa ii fac un update unui Huawei 8230 la o versiune 2.2 de android dar problema este ca la toate imi spune update failed. Am vazut pe google ca se poate, avea cineva acelasi model cu versiunea noua de android dar nu arata cum se face.Daca ma poate ajuta cineva il rog sa posteze aici o versiune ceva cum sa il bag....multumesc anticipat! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cheater Posted December 29, 2012 Report Share Posted December 29, 2012 Probabil se refera ca se poate cu un rom modificat, pentru a pune rom modificat trebuie sa iei root inainte, si sa pui cw recovery. E posibil sa fie nevoie si sa faci unlock la bootloader sau s-off dar depinde de metodele de exploatare disponibile pt telefonul tau. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonimusz Posted December 29, 2012 Report Share Posted December 29, 2012 Asigura-te ca ai internet sau conexiune wi-fi.Daca ai internet si tot nu merge,cel mai bine pentru tine ar fi sa-l duci la garantie daca mai ai si sa-l trimiti la service si ti-l fac ei gratis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertutzu Posted December 29, 2012 Report Share Posted December 29, 2012 incearca pe xda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...