Jump to content
dansud2007

Problema Macbook air

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut, de putin timp mi–am achizitionat un macbook air Sh. Totul a fost ok pana ieri cand am conectat la el un iphone sa scot niste poze dupa el.Problema consta in faptul ca la porinire booteaza putin mai greu si ca imediat dupa start–up imi apare un mesaj de genu‘ "The disk you inserted was not readable by this computer mac" si am tre optiuni :initialize ,ignore ,eject.

Daca aleg ignore totul decurge normal in continuare ,daca aleg celelalte 2 optiune se deschide disk utility.

Am incercat sa fac un stick bootabil cu Snow leopard si sa bootez dupa el inlocuind astfel Lionu‘ pe care il am instalat acum.

Am facut sticku‘ dupa un tutorial urmarit pe youtube si imi arata exact textul,erroarea din start–up.

Inca ceva ,cand vreau sa instalez unele programe acum imi da alta erroare "The following disk images couldn‘t be opened.

Mac‘ul este din 2008 cu procesor de intel core 2 duo de 1,6 ,2gb ram ,hdd de 80 ATA.

Dupa ce l–am cuparat ,l–am desfacut personal am inlocuit pasta termoconductoare si nu am gasti nimic neregula pe placa de baza , singurul lucru care ma face sa–l suspectez acum e Hdd‘u sau panglica ATA.

Ce as vrea eu defapt acum ,e sa–mi dati niste sfaturi ,cum sa fac un downgrade la snow leopard, nu ma intereseaza daca pierd tot dupa hdd.

Multumesc.

Edited by dansud2007
Posted

Am vazut filmuletu‘ ideea e ca el face toata treaba dupa un hdd extern ..ca sa zic asa e una si acceasi cu sticku meu de 8gb care nu il recuoaste ,si imi da aceeasi erroare dupa cum am spus mai sus ...si stii care treaba.?!!....am un prieten care are macbook white ,m–am dus la el cu stiku si cum am pus stiku in laptopu‘ lui deja mi–a aparut interfata de instalare de la snow leopard..deci sticku e facut corect.

Posted
incearca sa vezi daca te ajuta tutorialul acesta. :)

daca nu revino cu un reply si i-ti dau altul.

Si nu stiu de ce am impresia in filmuletu‘ de la tine ca ala are pe Hdd‘u de la macu lui 2 partitii si pe una are lion iar pe alta instaleaza snow leopard si pe urma sterge partitia cu lion si ii ramane doar leopardu‘.

Eu am doar o singura partitie pe Hdd ...