AnimalTheSufering Posted December 31, 2012 Report Share Posted December 31, 2012 (edited) Name : Ma numesc:) Razvan [ Poreclit : Animalul ] Age : 19 jumateContact : PM!Sant de mult timp in comunitatea asta doar id-ul e nou:) Mi-au fost furate datele dar nu a patit nimik contul pentru ca am scapat de keylogger si am dat un , change password;) dar cam mare si l-am uitat:)))!Dar totusi bine v-am regasit! Mult respect RSTCenter:XI love you Rst:D =DD Edited December 31, 2012 by AnimalTheSufering Link to comment Share on other sites More sharing options...
SticKyWoX Posted December 31, 2012 Report Share Posted December 31, 2012 Suferi de analfabetism infantil? Nu mai folosi limbaj de messenger pe forum. Imagineaza-ti ca scrii o compunere la romana, materie pe care nu o faci cu femeia de serviciu. Asa trebuie sa scrii si aici daca vrei sa primesti respect din partea celorlalti utilizatori.Noroc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
M2G Posted December 31, 2012 Report Share Posted December 31, 2012 Bine ai venit. Ai grija cum scrii si treci pe la regulament.Nu-mi mai trimite PM-uri cu scuze, cea mai buna metoda de a dovedi ca ai invatat ceva din warn-ul ala e sa te schimbi in bine. Adica sa inveti sa scrii corect si sa inveti mai multe.Noroc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Praetorian503 Posted December 31, 2012 Report Share Posted December 31, 2012 Unii vor trage concluzia ca ce faci tu e bine, insa folosesti un limbaj analfabet, caracteristic varstei si unui cocalar cu acte in regula.Cu toate acestea, bun venit. Link to comment Share on other sites More sharing options...